Lili Sandu, decizie radicală! Unde plănuiește să se mute cu iubitul ei, Silviu Țolu. “O parte din sufletul meu a rămas acolo!”

Publicat: 23/10/2019 | 16:38

Lili Sandu este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV de la Kanal D, unde este gazda emisiunii “FanArena”. Pe plan profesional toate îi merg ca pe roate, iar în viața personală… la fel! Nu de alta, dar Lili Sandu trăiește de câțiva ani buni o poveste de dragoste ca-n povești cu Silviu Țolu.

Cei doi au în plan să-și unească destinele anul viitor. Apoi, Lili Sandu visează să devină mămică și să se mute în SUA, unde a mai locuit timp de mai mulți ani.

O parte din sufletul meu a rămas acolo, pentru că au fost șapte ani superbi. M-am simțit foarte bine și am prieteni acolo. Per total, vibe-ul ăla din California cred că mi se potrivește foarte bine. Mai trebuie să mai muncesc un pic cu Silviu, ca să-l conving. La un moment dat, când vom avea o familie, poate o să ne mutăm în zona aia”, a spus Lili Sandu pentru libertatea.ro.

În cazul în care Silviu Țolu nu va accepta, Lili Sandu speră ca iubitul ei să fie de acord ca măcar vacanțele să le petreacă în America.

Eu sunt un nomad, așa îmi place să mă numesc, niciodată nu am simțit că aparțin unui loc și atunci, nu știu dacă vom locui permanent acolo sau dacă doar vom avea o casă de vacanță. Însă e bine să visăm cu ochii deschiși”, a explicat Lili Sandu.

Lili Sandu vrea ca nunta ei să fie departe de București

Lili Sandu a făcut dezvăluiri despre locul în care ar vrea să aibă loc cel mai important eveniment din viața ei: nunta cu Silviu Țolu.

Mi-aş dori să fie undeva pe plajă. Să se întâmple cu apropiaţii mei. Aş vrea ca acest moment în care se celebrează iubirea mea şi a viitorului soţ să nu ţină doar o noapte, ci mai mult. De asta mi-aş dori să fim undeva plecaţi din ţară sau din Bucureşti”, a declarat Lili Sandu la Teo Show.

Totuși, există ceva care îi lipsește cu desăvârșire lui Lili Sandu pentru a se simți în totalitate împlinită. Recent, frumoasa brunetă a dezvăluit că își dorește să devină, cât mai repede, mămică.

Aș da orice pentru a avea un copil. Fetiță. Îmi doresc o fetiță, îmi doresc mult. Dar când o vrea Dumnezeu! Mi-aș dori mult de tot. Au trecut anii, simt din ce în ce mai mult dorința de a… Nu e o neapărat o împlinire. Dar am dezvoltat puternic instinctul matern. Râd cu Silviu: Hai să ne grăbim, să facem un copil, că e nebunie cu parenting-ul, facem bani, e nebunie pe Instagram”, a mărturisit Lili Sandu în cadrul unei emisiuni TV.