Acasă » Vedete » LIVE TEXT | Vezi aici cele mai tare momente de la „Uite cine dansează”

LIVE TEXT | Vezi aici cele mai tare momente de la „Uite cine dansează”

De: Cancan 10/04/2017 | 20:30
LIVE TEXT | Vezi aici cele mai tare momente de la Uite cine dansează
LIVE TEXT | Vezi aici cele mai tare momente de la "Uite cine dansează"

Şi în această seară, cei doi prezentatori, Cabral şi Mihaela Rădulescu, alături de cei patru juraţi, Andreea Marin, Mihai Petre, Gigi Căciuleanu şi Florin Călinescu, îi invită pe telespectatori să savureze cele mai reuşite momente de dans ale concurenţilor de la "Uite cine dansează". Emoţiile sunt la cote maxime, iar CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, vă ţine la curent printr-un live text de senzaţie!

UPDATE 22:30 – Roxana Ionescu şi Antonia au fost nevoite să se dueleze, fiind în pericol de eliminare. Roxana părăseşte, din păcate, competiţia „Uite cine dansează”, după voturile primite din partea juriului.

UPDATE 22:25 – Pe scena „Uite cine dansează” şi-au făcut apariţia cei doi invitaţi speciali ai serii: Victor Slav şi Bianca Drăguşanu. Fostul „Băiat de la Meteo” nu a reacţionat însă într-un mod pozitiv la vederea lui Mihai Petre, fiindcă juratul i-a făcut zile fripte în perioada în care era în emisiunea „Dansez pentru tine”, acolo unde a şi început povestea lui de dragoste: „Vă rog să-l scoateţi afară din sală pe Mihai Petre”. Mihaela Rădulescu a întâmpinat-o cu complimente pe Bianca: „Nu se poate! Două bomboane fondante una lângă cealaltă, eşti absolut superbă!”.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav şi-au început povestea de dragoste tot pe ringul de dans, dar în timpul emisiunii
Bianca Drăguşanu şi Victor Slav şi-au început povestea de dragoste tot pe ringul de dans, dar în timpul emisiunii „Dansez pentru tine”.

UPDATE 22:02 – Alex Velea, alături de frumoasa lui parteneră de dans, Ecaterina Dosan, au reuşit să cucerească publicul „Uite cine dansează” în această seară, făcându-l inclusiv pe durul Mihai Petre să afirme că a fost cel mai bun dans al acestei ediţii. „Sunt fericit că am reuşit să-mi construiesc o viaţă, să am alături femeia pe care o iubesc, să am linişte”, mărturisea Alex Velea în culise.

Alex Velea a reuşit să cucerească juriul în această seară.
Alex Velea a reuşit să cucerească juriul în această seară.

UPDATE 21:57 Luptătorul Sandu Lungu a vorbit despre el în emisiune, povestind cu emoţie despre cum îl rănesc cuvintele celor din jur, care nu reuşesc să treacă dincolo de aparenţele fizicului lui impresionant şi îl judecă adesea.

Sandu Lungu se luptă cu prejudecăţile celor care îl consideră un tip dur.
Sandu Lungu se luptă cu prejudecăţile celor care îl consideră un tip dur.

„Pentru mine celebritatea nu înseamnă nimic. Multă lume se gândeşte că sunt un om rău, că sparg tot, dar sunt un om bun, îmi place să ajut”, a spus Sandu Lungu.

Sandu a impresionat juriul
Sandu a impresionat juriul „Uite cine dansează” prin curaj.

UPDATE 21:43 – Anca Serea a emoţionat pe toată lumea, atunci când a povestit despre copilăria ei dificilă: „Mama mea este pentru mine o eroină. Am crescut într-un orăşel micuţ, făceam naveta ca să îmi câştig banii din concursurile de Miss. Ţin minte că aveam un ruscsăcel micuţ pe care îl ţineam strâns la piept, ca să nu mi-l fure cineva. Acum văd altfel viaţa şi apreciez altfel lucrurile, pentru că am văzut şi cum este să nu ai nimic”.

Anca Serea a emoţionat pe toată lumea atunci când a povestit despre copilăria ei dificilă.
Anca Serea a emoţionat pe toată lumea atunci când a povestit despre copilăria ei dificilă.

UPDATE 21:27 – Marius Manole are la rândul lui un punct sensibil, atunci când vine vorba despre familia lui: „Nu reuşesc să-i văd atât de mult pe cât mi-aş dori, din cauza programului meu infernal. Dar trebuie să faci şi sacrificii în viaţă…”. Momentul lui de dans a reuşit să creeze încă o „punte” între Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin, după ce colega lui Cabral a menţionat că: „Nu ştiu ce credeţi voi, dar Marius mi se pare într-o formă fizică extraordinară!”, în timp ce jurata a susţinut-o: „Sunt complet de acord cu ceea ce spui!”.

Marius Manole suferă enorm pentru că stă prea mult timp departe de familie.
Marius Manole suferă enorm pentru că stă prea mult timp departe de familie.

UPDATE 21:07 – După dansul lui Liviu Teodorescu şi al partenerei sale, Mihaela Rădulescu a luat pe toată lumea prin surprindere după ce i-a luat apărarea Andreei Marin în faţa lui Mihai Petre. Juratul şi-a „înţepat” puţin colega pentru că ea ţine cont mai mult de emoţie decât de partea tehnică, iar prezentatoarea TV a reacţionat imediat: „Ea este responsabila cu emoţia, cu poezia, aşa cum este frumos, voi sunteţi cei cu tehnica, tu şi Gigi Căciuleanu”.

Momentul lui Liviu Teodorescu a stârnit un moment surpriză între MIhaela Rădulescu, Mihai Petre şi Andreea Marin, după ce prezentatoarea emisiunii i-a luat apărarea
Momentul lui Liviu Teodorescu a stârnit un moment surpriză între MIhaela Rădulescu, Mihai Petre şi Andreea Marin, după ce prezentatoarea emisiunii i-a luat apărarea „rivalei” sale.

UPDATE 20:54 – Roxana Ionescu, cea care a venit să-l ajute pe partenerul Ronei Hartner, după ce artista s-a accidentat. „Mi-a fost foarte greu să scap de porecla de Mama Natură, am avut de suferit. Am pierdut şi locuri de muncă pentru că oamenii de acolo nu aveau încredere în mine. M-am luptat din greu să dovedesc că pot, că sunt mai mult decât o fată cu nişte sâni mari şi atât”, a mărturisit în culise Roxana. Perechea a avut de suferit pe scenă din cauza unui incident, după ce dresul blondinei s-a agăţat în costumaţia partenerului ei, însă Roxana şi Andrei au trecut cu brio peste probleme.

Roxana Ionescu şi partenerul ei au trecut cu brio peste incidentul din timpul dansului.
Roxana Ionescu şi partenerul ei au trecut cu brio peste incidentul din timpul dansului.

UPDATE 20:49 – Deşi Antonia şi partenerul ei nu au reuşit să obţină notele dorite, Mihaela Rădulescu şi Cabral au destins atmosfera cu o serie de complimente: „Mihaela Rădulescu este absolut superbă în această seară”, a declarat Cabral, iar colega lui de prezentare nu s-a lăsat mai prejos: „Şi tu eşti superb! Arăţi ca o bomboană fondantă, iar aceste bomboane sunt preferatele mele, mai ales cele cu ciocolată la mijloc!”.

UPDATE 20:40 – „Oricât te-ar pregăti cineva şi ţi-ar spune că va fi greu, când te loveşte te afectează foarte mult. Partea cea mai deranjantă e că îţi afectează familia. Cea mai neadevărată ştire despre mine a fost că mi-am abandonat fetiţa. Am avut o perioadă în care eram foarte închisă în mine. Mergeam la concerte şi nu voiam să mai fac poze, voiam doar să cânt şi atât. Ştiu cine sunt eu, ştiu că sunt o mamă bună. M-a ajutat foarte mult familia mea. Chiar îmi doresc şi eu şi Alex să avem o familie frumoasă şi să fim fericiţi. Până la urmă pentru copii muncim amândoi”, a declarat Antonia în culise, după ce a izbucnit în lacrimi.

Antonia se topeşte pe picioare de dorul fiicei ei, Maya.
Antonia se topeşte pe picioare de dorul fiicei ei, Maya.

Mihaela Rădulescu l-a invitat pe Mihai Petre să fie primul jurat care comentează dansul Antoniei: „Încep cu tine Mihai Petre, pentru că ştiu că la final o să termin tot cu tine”. Andreea Marin a apreciat din plin profesionalismul cântăreţei: „Cei de acasă nu ştiu că tu, cu doar câteva secunde înainte să intri pe scenă, aveai lacrimi în ochi pentru fetiţa ta. Însă, eşti o actriţă extraordinară şi ţi-ai revenit rapid, ca o adevărată profesionistă”.

Printre invitaţii speciali din această seară se vor număra şi Bianca Drăguşanu şi Victor Slav, cei care au pregătit un număr special de dans, despre povestea lor de dragoste!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
A reacționat BUNESA! Mesaj după ce Mititelu jr. a ajuns la spitalul de NEBUNI: Ce a transmis fosta lui iubită
A reacționat BUNESA! Mesaj după ce Mititelu jr. a ajuns la spitalul de NEBUNI: Ce...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Ce a apărut în locul în care Mădălin Păduran și-a pierdut viața în urmă cu două săptămâni. Motivul pentru care fotografiile cu tânărul în vârstă de 23 de ani au fost mistuite de flăcări
Ce a apărut în locul în care Mădălin Păduran și-a pierdut viața în urmă cu...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte pe măsură ce trec orele
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu o viteză de 160 km/h
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu...
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
Ungaria se UNEȘTE cu România. Moment istoric. S-a aprobat chiar azi, 25 aprilie
Ungaria se UNEȘTE cu România. Moment istoric. S-a aprobat chiar azi, 25 aprilie
Evitați aceste numere de telefon. Nu răspundeți, rămâneți fără bani
Evitați aceste numere de telefon. Nu răspundeți, rămâneți fără bani
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după decesul acestuia: „Nu au fost doar în mintea mea”
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele