Acasă » Știri » LIVE UPDATE. Război în Ucraina! Vladimir Putin a atacat Kievul cu rachete! „Apocalipsa e aici”

LIVE UPDATE. Război în Ucraina! Vladimir Putin a atacat Kievul cu rachete! „Apocalipsa e aici”

De: Andreea Bolocan 25/02/2022 | 08:34

Joi a început războiul în Ucraina. Militarii ruși au pătruns ieri în regiunea Kiev, aceștia au venit dinspre Belarus și au atacat cu rachete Grad. Atacurile continuă și în cea de-a doua zi. CANCAN.RO vă ține la curent cu starea din Ucraina. Bilanțul celor decedați a ajuns la 137.

UPDATE, ora 15:20 / Primarul Kievului: Orașul „a intrat într-o fază defensivă”

Kievul „a intrat într-o fază defensivă”, deoarece trupele ruse au adus zgomotele războiului în oraş, a declarat primarul Kievului, Vitali Klitschko, vineri, în cadrul unui briefing de presă, informează Reuters.

Oraşul a intrat într-o fază defensivă. În unele cartiere răsună focuri de armă şi explozii, sabotorii au intrat deja la Kiev. Inamicul vrea să îngenuncheze capitala şi să ne distrugă, a mai precizat Klitschko, în cadrul unui briefing de presă.

UPDATE, ora 15:15 / Ministerul rus al Apărării anunţă că Rusia a preluat controlul asupra aerodromului Hostomel

Ministerul rus al Apărării a declarat, vineri, că forţele ruse au preluat controlul asupra aerodromul Hostomel, un punct strategic la nord-vest de capitala Kiev, şi au trimis trupe de desant în zonă, relatează Reuters.

De asemenea, armata rusă a blocat accesul la Kiev dinspre vest, iar forţele separatiste din estul Ucrainei au atacat poziţiile armatei ucrainene cu sprijinul armatei ruse.

UPDATE, ora 15:10 / China: Putin i-a spus lui Xi Jinping că este dispus să negocieze la nivel înalt cu Ucraina

Preşedintele rus Vladimir Putin i-a spus omologului său chinez Xi Jinping într-o convorbire telefonică de vineri că Rusia este dispusă să desfăşoare convorbiri la nivel înalt cu Ucraina, a anunţat Ministerul de Externe chinez, relatează Reuters.

China a refuzat să numească acţiunea Rusiei în Ucraina o “invazie” sau să critice Moscova, în pofida intensificării atacurilor armatei ruse.

UPDATE, ora 15:05 / 194 de ucraineni, dintre care 57 de civili, uciși în invazia Rusiei

Ministrul Forțelor Armate din Marea Britanie, James Heappey, a declarat că 450 de soldați ruși și 194 de ucraineni, inclusiv 57 de civili, au fost uciși de la începutul invaziei lui Vladimir Putin.

Alte trupe britanice au fost trimise către aliatul NATO, Estonia, mai devreme decât era planificat – și un total de 1.000 de militari sunt în așteptare pentru a ajuta țările vecine ale Ucrainei să gestioneze refugiații care fug din țară.

UPDATE, ora 15:00 / Papa Francisc, întâlnire cu ambasadorul Rusiei în Vatican

Papa Francisc s-a întâlnit vineri cu ambasadorul Moscovei la Vatican, la ambasada Rusiei, pentru a-și exprima îngrijorarea cu privire la invazia Ucrainei.

UPDATE, ora 14: 50 / O rachetă a Rusiei a bombardat o navă moldovenească în Marea Neagră

O navă sub pavilion moldovenesc a fost lovită de o rachetă a marinei ruse, în Marea Neagră. Incidentul s-a petrecut la aproximativ 19 kilometri de portul Pivdennyi, de lângă Odessa.

UPDATE, ora 14:47 / Rusia a interzis zborurile din Marea Britanie

Autoritatea de aviație civilă a Rusiei a interzis zborurile din Marea Britanie către și peste Rusia, ca răzbunare pentru sancțiunile britanice aplicate companiei rusești Aeroflot.

Autoritatea a transmis că măsura a fost luată ca răspuns la „deciziile neprietenoase” ale autorităților britanice.

UPDATE, ora 14:45 / Serviciile de informații americane sunt îngrijorate că orașul Kiev ar putea cădea în mâinile Rusiei în câteva zile

Oficialii americani de informații sunt îngrijorați că Kievul ar putea cădea sub controlul Rusiei în câteva zile, scrie CNN.

Sursele din serviciile de informații americane au spus că evaluarea inițială a SUA de dinaintea invaziei Rusiei în Ucraina anticipa faptul că orașul Kiev va fi invadat în termen de una până la patru zile.

UPDATE, ora 14:40 / Un avion ucrainean MIG-29 distruge un avion SU-35

Un avion ucrainean MIG-29 a doborât un SU-35 rusesc în localitatea Vinița, potrivit Forțelor Aeriene ale Armatei Ucrainene.

UPDATE, ora 14:30 / Bombardamente rusești în nord-vestul Ucrainei

Orașul Okhtyrka a fost bombardat de ruși cu rachete. A fost lovită și o grădiniță. Mai multe persoane au murit, printre care și copii, relatează sediul militar al Administrației Regionale de Stat din Sumî.

UPDATE, ora 14:15 /  Președintele Siriei cataloghează invazia Ucrainei drept o ”corectare a Istoriei”

Preşedintele sirian Bashar al Assad a salutat vineri invazia Ucranei de către Rusia, într-o convorbire la telefon cu omologul său rus Vladimir Putin, apreciind că este vorba despre o ”corectare a istoriei”, relatează AFP.

Preşedintele (sirian Bashar) al-Assad a subliniat că ceea ce se întâmplă azi este o corectare a Istoriei şi o restabilire a echilibrului ordinii internţaionale după căderea Uniunii Sovietice”, anunţă preşedinţia siriană într-un comunicat.

UPDATE, ora 14:00 /  Locuitorii din Kiev se pregătesc să se lupte cu rușii

Ucrainenii din capitala Kiev se pregătesc pentru lupta cu forțele rusești care au intrat deja în unele cartiere ale metropolei. În imaginile publicate pe rețelele sociale apar ucraineni care se înarmează și care pregătesc cocktail-uri molotv.

UPDATE, ora 13:31 / Armata ucraineană spune că trupele sale se luptă cu forţele ruse în zona extinsă a capitalei Kiev

Armata ucraineană a transmis vineri că trupele sale se luptă cu forţele ruse în zona extinsă a capitalei Kiev, potrivit DPA.

În două zone de la nord-vest de capitală, au loc deja lupte.

UPDATE, ora 13: 30 / Ucraina a lansat un atac cu rachete asupra unei baze militare aflată în Rusia

Trupele ucrainene au lansat un atac cu rachete Tochka-U asupra aerodromului militar rus din orașul Millerovo, în regiunea Rostov, a confirmat Comandamentul Forțelor Aeriene ale Forțelor Armate ale Ucrainei.

UPDATE, ora 13:00 / Ambasada Ucrainei la Bucureşti: Dacă Rusia continuă războiul, Cernobîl se poate întâmpla din nou în 2022

Ambasada Ucrainei la Bucureşti susţine că atacul Rusiei poate provoca “un alt dezastru ecologic”, prin mutarea forţelor militare la Cernobîl.

″În 1986, lumea a văzut cel mai mare dezastru tehnologic la Cernobîl. Atacul Rusiei împotriva Ucrainei poate provoca un alt dezastru ecologic, mutându-şi forţele militare la Cernobîl. Dacă Rusia continuă războiul, Cernobîl se poate întâmpla din nou în 2022″, afirmă misiunea diplomatică ucraineană, vineri, într-o postare pe Facebook.

UPDATE, ora 12:55 / Lavrov susține că Rusia vrea să demilitarizeze Ucraina și să „elibereze oamenii de opresiune”

Ministrul de externe rus Serghei Lavrov a susţinut vineri că obiectivul invaziei ruse în Ucraina este să-i “elibereze” pe ucraineni “de opresiune”, lăsând să se înţeleagă că Moscova intenţionează să răstoarne actuala putere ucraineană, notează AFP.

“Preşedintele (rus Vladimir) Putin a luat decizia acestei operaţiuni militare speciale de demilitarizare şi de denazificare a Ucrainei pentru ca, eliberaţi de această opresiune, ucrainenii să poată să-şi aleagă liberi viitorul”, a spus el în cursul unei întâlniri cu responsabili separatişti proruşi din estul Ucrainei.

Şeful diplomaţiei ruse a profitat vineri de întâlnirea cu oficiali ai autoproclamatelor republici Doneţk şi Lugansk din estul Ucrainei, a căror independenţă a fost recunoscută luni de Rusia, pentru a lansa din nou acuzaţii la adresa Occidentului şi a Kievului.

UPDATE, ora 12:50 / 18.000 de arme au fost distribuite în Kiev

Aproximativ 18.000 de arme cu muniție au fost distribuite doar în regiunea Kievului de la începutul invaziei.

Într-o declarație comună, ministrul apărării Oleksiy Reznikov și Valeri Zaluzhniy, șeful de stat major al Forțelor Armate, au declarat că vor veni mai multe arme.

UPDATE, ora 12:34 / Ruşii încercuiesc Kievul şi ar putea răsturna Guvernul, avertizează spionajul american

Preşedinţii Comisiilor Informaţiilor din Camera Reprezentanţilor şi Senatul Statelor Unite au avertizat, în noaptea de joi spre vineri, cu privire la ameninţarea directă la adresa Kievului, scrie The New York Times (NYT), relatează AFP.

”După mine, ruşii se vor duce la Kiev în mod iminent”, a dat asigurări senatorul Mark Warner, preşedintele Comisiei Informaţiilor din Senat.

”Ei încercuiesc Kievul şi ar putea apoi urma planuri vizând răsturnarea Guvernului”, a avertizat la rândul său preşeidntele House Intelligence Comittee (Comitetul Informaţiilor din Camera Reprezentanţilor) Adam Schiff.

”Acest lucru ar fi în concordanţă cu informaţii pe care le avem dinaintea invaziei”, a subliniat el.

UPDATE, ora 12:33 / Rusia neagă că efectuează atacuri cu rachetă asupra Kievului

Rusia a negat că a efectuat vineri atacuri cu rachetă asupra Kievului, relatează agenţiile ruse de presă, citând o sursă din cadrul Ministerului Apărării rus, după ce Ucraina a acuzat Moscova că atacă zone rezidenţiale din capitala sa, potrivit Reuters.

Avionul doborât vineri dimineaţă deasupra Kievului era un avion de luptă ucrainean lovit din greşeală de forţele ucrainene.

În acelaşi timp, guvernatorul provinciei Belgorod din sudul Rusiei a spus că şapte clădiri rezidenţiale din regiune au fost avariate de bombardamente ale Ucrainei, a relatat agenţia rusă de ştiri RIA, citată de Reuters.

UPDATE, ora 12:15 /  Polonia anunţă mai multe atacuri cibernetice asupra serverelor guvernului în ultimele zile

Serverele guvernului polonez şi sistemului electronic naţional de compensare a plăţilor au suferit mai multe atacuri cibernetice în ultimele zile, a anunţat vineri un oficial al guvernului responsabil cu securitatea informatică, citat de Reuters.

Vorbind la radioul public polonez, Janusz Cieszynski a spus că autorităţile nu au identificat încă sursa atacurilor, care au loc în timp ce Rusia continuă o invazie pe scară largă a Ucrainei, vecinul din est al Poloniei.

În același context, Ucraina a suferit o serie de atacuri cibernetice în ultimele săptămâni pe care Kievul le-a pus pe seama Rusiei. Moscova a negat în mod repetat orice implicare în atacuri.

UPDATE, ora 12:00 / Forţele ruse se apropie de Kiev dinspre nord-est şi est

Trupe ruse se apropiau vineri de Kiev – din nord-est şi est -, o înaintare care are loc în paralel cu o ofensivă din nord, anunţată vineri dimineaţa, anunţă Statul Major ucrainean pe Facebook, relatează AFP.

”Inamicul a fost respins de apărători la Cernihiv. El caută să ocolească oraşul pentru a ataca capitala. Pentru asta înaintează către Kosoleţ-Bovarî şi Konotop-Nejne-Kiev. Konotop a căzut”, anunţă Statul Major.

Militarii ucraineni se redesfăşurau în cartiere din nordul Kievului pentru a apăra oraşul.

UDPDATE, ora 11:55 /  Ucraina: Există semne de creștere a nivelului de radiații la Cernobîl

Agenția nucleară a Ucrainei a anunțat că înregistrează niveluri crescute de radiații la Cernobîl, scrie Sky News.

Cu toate acestea, agenția a mai precizat că această creștere este „nesemnificativă” și este cauzată de praful ridicat de trupele rusești care se deplasează cu echipamentul său militar.

Pe de altă parte, ministrul Apărării din Rusia susține că trupele sale au ocupat centrala nucleară de la Cernobîl pentru a „o proteja”.

Acesta spune că vrea să se asigure astfel că ”grupurile naționaliste și alte organizații teroriste nu pot folosi situația din țară pentru a organiza o tragedie nucleară”, scrie BBC.

Rusia a mai spus că nivelurile de radiații din zona înconjurătoare centralei sunt normale și că personalul continuă să monitorizeze nivelurile de radioactivitate.

UPDATE, ora 11:51 / Ucraina spune că Rusia mobilizează noi trupe din Belarus pentru a lua cu asalt Kievul

Rusia foloseşte baza aeriană Gomel din Belarus pentru a mobiliza trupe pentru a lua cu asalt Kievul, din cauza daunelor suferite la aeroportul militari Hostomel din apropiere de capitala Ucrainei, a transmis vineri Statul Major al Forţelor Armate ale Ucrainei, potrivit Reuters.

Pentru a intimida populaţia Ucrainei, inamicul alege tot mai mult să distrugă infrastructură civilă şi locuinţe, a precizat Statul Major într-un postare pe Facebook.

UPDATE, ora 11:40 / În Kiev a fost anunțată o alertă de raiduri aeriene

Localnicii sunt sfătuiți să caute adăpost cât mai repede, conform pravda.com.ua.

Sirenele au pornit în mai multe districte din capitala Ucrainei, în care Sviatoshyno, Nyvky, Brest, Lukyanivska, Obolon, Vynohradar, Podil și Shevchenkivskyi.

”Atenție! O alertă de raid aerian a fost anunțată! Mergeți imediat la cel mai apropiat adăpost”, a transmis administrația Kievului.

UPDATE, ora 11:10 / CNSU: Persoanele care vin din Ucraina în România sunt exceptate de la măsura carantinei

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU) a decis, vineri, că persoanele care vin din Ucraina în România sunt exceptate de la măsura carantinei, fie că vin direct, fie că ajung după ce au tranzitat Republica Moldova.

”Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a adoptat Hotărârea numărul 9 prin care se modifică şi completează Hotărârea CNSU nr. 6 din 31.01.2022 privind procedura de aprobare a regulilor de aplicare a măsurii carantinei asupra persoanelor, în sensul exceptării de la măsura carantinei a persoanelor care sosesc în România din Ucraina, indiferent dacă sosesc direct din Ucraina sau tranzitează Republica Moldova”, a transmis, vineri, CNSU.

CNSU precizează că decizia a fost luată ”ţinând cont de degradarea situaţiei de securitate din Ucraina şi creşterea însemnată a numărului de persoane care au intrat în România prin punctele de trecere a frontierei cu Ucraina precum şi cele care se află în punctele de trecere a frontierei şi intenţionează să intre pe teritoriul naţional”.

Potrivit Poliţiei de Frontieră, până joi, la ora 16.00 când a fost transmisă ultima raportare, au intrat din Ucraina 5.300 de persoane, români şi străini, creşterea fiind de 120% faţă de ziua precedentă.

UPDATE, ora 11:00 / Un consilier prezidenţial ucrainean spune că Rusia urmăreşte să ocupe Kievul şi să îl ucidă pe Zelenski

Rusia urmăreşte să ocupe Kievul şi să îl ucidă pe preşedintele Volodimir Zelenski, a declarat vineri consilierul prezidenţial ucrainean Mihailo Podoliak, în contextul asaltului la care forţele ruse supun capitala Kiev, relatează Reuters.

Podoliak a mai spus că preşedintele Zelenski se află în Kiev. El a mai atras atenţia cu Ucraina se confruntă cu o penurie de combustibil. De asemenea, consilierul prezidenţial a precizat că Ucraina a doborât două rachete de croazieră şi un avion ale Rusiei deasupra Kievului.

UPDATE, ora 10:50 / Rusia confirmă că a ocupat Insula Şerpilor

Forţele ruse au capturat Insula Şerpilor din Marea Neagră, a spus vineri Ministerul Apărării de la Moscova, confirmând un anunţ făcut joi seara de Serviciul ucrainean de frontieră, transmite Reuters.

82 soldaţi ucraineni aflaţi pe insulă s-au predat. 13 grăniceri desfăşuraţi pe Insula Şerpilor, la sud de portul Odesa, au fost ucişi cu focuri trase de pe o navă de război rusească.

UPDATE, ora 10:20 / Armata ucraineană luptă cu forțele ruse care au intrat într-un district din Kiev

Forțele ruse au intrat în districtul Obolon din Kiev, unde armata ucraineană se luptă în prezent cu ele, relatează presă locală.

Ministerul Apărării al Ucrainei le cere oamenilor să nu părăsească locuințele. Districtul Obolon se află la aproximativ 10 kilometri de centrul Kievului. Armata ucraineană spune că forțele armate sunt angajate în lupte la periferia capitalei Kiev, în Dymer și Ivankiv, unde au avansat un număr mare de autovehicule blindate rusești.

Update, ora 9:43 / Emmanuel Macron accelerează desfăşurarea unor militari francezi în România, în cadrul NATO

Preşedintele francez a anunţat vineri, la Bruxelles, că Franţa îşi accelerează desfășurarea unor militari în România, în cadrul NATO, în urma invaziei Ucrainei de către armata rusă şi a dat asigurări în cadrul unui summit excepţional UE că Parisul va ”continua să livreze materiale militare şi susţinere populaţiei Ucrainei, relatează AFP.

”Franţa va continua să-şi joace deplin rolul de asigurare a aliaţilor din NATO, prin trimiterea în Estonia a unui nou contingent, în cadrul Prezenţei Avansate Consolidate, devansându-şi participarea la (misiunea) de poliţie aeriană în spaţiul aerian baltic încă din martie şi accelerându-şi desfăşurarea în România”, a anunţat preşedintele francez la finalul unui summit excepţional al Uniunii Europene (UE), la Bruxelles, şi înaintea unuisummit NATO consacrat crizei din Ucraina.

”Suntem pregătiţi să continuăm să livrăm materiale militare şi susţinere populaţiei, aşa cum i-am spus preşedintelui (ucrainean Volodimir) Zelenski”, a anunţat Macron.

UPDATE, ora 9:25 / Preşedintele Zelenski lansează un apel către Formatul Bucureşti 9 de a ajuta Ucraina

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a lansat un apel către Formatul Bucureşti 9 (B9) (România, Bulgaria, Ungaria, Estonia, Lituania, Letonia, Polonia, Slovacia şi Cehia) de a oferi Kievului asistenţă în apărare, de a impune sancţiuni şi a exercita presiuni asupra Rusiei pentru a pune capăt ostilităţilor, relatează Zerkalo nedeli.

“Noi ne apărăm libertatea şi pământul. Dar avem nevoie de o asistenţă internaţională eficientă. Am discutat despre asta cu preşedintele Poloniei, Andrzej Duda. M-am adresat către B9 în legătură cu asistenţa în apărare, sancţiuni şi presiuni asupra agresorului. Împreună trebuie să aşezăm Rusia la masa negocierilor”, a scris Zelenski într-un mesaj pe Twitter.

El a adăugat că Ucraina are nevoie de o coaliție anti-război.

Preşedinţii ţărilor participante la “Formatul Bucureşti 9” se întâlnesc, vineri, într-un summit extraordinar la Varşovia, pentru a aborda situaţia din Ucraina după invazia Rusiei asupra acestei ţări.

UPDATE, ora 9:00 / Imagini dezolante din Chuguiv, după atacul ruşilor. „Apocalipsa e aici”, spun cei rămaşi în urmă. Mai multe imagini puteţi vedea în galeria foto ataşată acestui articol.

Imagine tristă din Chuguiv. Sursa foto: Profimedia Images
Imagine tristă din Chuguiv. Sursa foto: Profimedia Images

UPDATE, ora 8:40 / Un avion de luptă a fost doborât deasupra Kievului

Un avion de luptă ucrainean Sukhoi Su-27 a fost doborât deasupra capitalei Kiev, potrivit ministrului adjunct de Interne al Ucrainei Evgeny Yenin.

UPDATE, ora 8:10 Armata ucraineană a aruncat în aer un pod pentru a-i împiedica pe ruși să avanseze spre Kiev 

Ministerul ucrainean al Apărării a anunțat că trupele de asalt au aruncat în aer un pod de peste râul Teteriv la Ivankiv, situat la aproximativ 50 de kilometri nord de Kiev, pentru a împiedica avansarea rușilor spre capitală.

UPDATE, ora 7:45 / Sirenele au pornit din nou

Vineri, 25 februarie, sirenele de raid aerian au pornit din nou, în Kiev. Cel puțin un bloc de apartamente din Kiev a fost lovit de o rachetă rusă la primele ore ale dimineții. Avertismentele au început să sune la aproximativ trei ore după ce exploziile puternice au trezit pentru prima dată orașul în jurul orei 4:30. Primarul Kievului a spus că cel puțin trei persoane au fost rănite în urma loviturilor cu rachete.

UPDATE, ora 6:00 / Trei orașe au fost atacate joi noapte

Trei oraşe importante au fost atacate în această noapte. Odessa, un punct de importanţă strategică uriaşă, Harkov – al doilea cel mai mare oraş din Ucraina şi capitala Kiev.

Ziua de 24 februarie 2022 nu va fi uitată niciodată. Războiul a început din nou în Europa chiar la granițele României. Capitala Kiev a fost atacată cu rachete balistice susţine un consilier al Guvernului ucrainean. Volodimir Zelenski, preşedintele Ucrainei, este de părere că el este ţinta numărul 1 şi acuză comunitatea internaţională că ucrainenii au fost lăsaţi singuri să-şi apere ţara.

Astfel, ieri, la ora 5 dimineața, după trei zile de la declararea independenţei celor două regiuni separatiste Doneţk şi Luhansk, Vladimir Putin a dat ordinul sec de atac asupra Ucrainei. În doar câteva secunde, o ploaie de rachete a căzut peste ţara vecină.

CITEȘTE ȘI: MESAJUL SFÂȘIETOR AL UNUI SOLDAT DIN UCRAINA, PE TIMP DE RĂZBOI: ”DEOCAMDATĂ, SUNTEM VII. DAR ÎN CAZ DE CEVA, MAMA, TATA, VĂ IUBESC”

Bilanțul morților din Ucraina

Potrivit autorităților ucrainene până în prezent sunt 137 de morţi şi 316 de răniţi.

Războiul din Ucraina continuă, ziua a doua

Vineri, 25 februarie, sirenele de raid aerian au pornit din nou, în Kiev. Cel puțin un bloc de apartamente din Kiev a fost lovit de o rachetă rusă la primele ore ale dimineții. Avertismentele au început să sune la aproximativ trei ore după ce exploziile puternice au trezit pentru prima dată orașul în jurul orei 4:30. Primarul Kievului a spus că cel puțin trei persoane au fost rănite în urma loviturilor cu rachete.

Ministerul ucrainean al Apărării a anunțat că trupele de asalt au aruncat în aer un pod de peste râul Teteriv la Ivankiv, situat la aproximativ 50 de kilometri nord de Kiev, pentru a împiedica avansarea rușilor spre capitală.

Trei oraşe importante au fost atacate în această noapte. Odessa, un punct de importanţă strategică uriaşă, Harkov – al doilea cel mai mare oraş din Ucraina şi capitala Kiev.

Forțele ucrainene au doborât vineri la primele ore ale dimineții un aparat de zbor inamic deasupra Kievului, care s-a prăbușit apoi peste o clădire rezidențială pe care a incendiat-o, a declarat Anton Herashchenko, un consilier al ministrului de interne, citat de Reuters. Nu a fost clar dacă aeronava era cu echipaj uman sau dacă ar putea fi vorba de o rachetă. Autoritățile municipale din Kiev au declarat că cel puțin opt persoane au fost rănite când obiectul s-a prăbușit peste un bloc de apartamente. Ministrul ucrainean de externe, Dmytro Kuleba, a declarat că Kievul a fost atacat cu o rachetă.

VEZI ȘI: RĂZBOI ÎNTRE RUSIA ȘI UCRAINA. ROMÂNIA A CERUT ACTIVAREA ARTICOLULUI 4 AL NATO. CE PRESUPUNE, DE FAPT, ACESTA

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Andreea Bolocan
Absolventă a Universității București, Facultatea de Administrație și Afaceri, profilul Business Administration. Lucrează de 5 ani în presă. Până de curând a fost și instructor de tenis de câmp. În prezent este redactor la CANCAN.RO, ce citeste mai mult
Parteneri
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din București
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi această femeie superbă. Nimeni n-o crede
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani. Nu are dureri de spate și încă își conduce singur mașina
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a încheiat. Mesajul postat de brunetă pe rețelele sociale
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de 21 de ani care s-a filmat când gonește cu 180 km/h
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un beneficiu uriaş
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să...
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora 22
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30 APRILIE
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30...
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile mari
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul prezentatoarei de la Kanal D2
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul...
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024, cine plătește eventuale reparații și cum devii proprietar asupra lui
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024,...
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu știu exact unde stau
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu...