Finala Chefi la cuțite Antena 1. Află cine a câștigat sezonul 7

Publicat: 17/12/2019 | 17:05
Finala Chefi la cuțite Antena 1. Află cine a câștigat sezonul 7

UPDATE – Alexandru Comerzan este câștigătorul marei finale Chef la cuțite! A intrat în posesia premiului de 30.000 de euro.

————————————————————————-

Chefi la cuțite este aproape de a-și desemna câștigătorul, după sezonul 7! Marți seara, la Antena 1, Bobby, Mino, Sasu, Daniel Andrieș, Alexandru Comerzan și Alex Popa se vor duela pentru marele trofeu.

Marea finală Chefi la cuțite va începe marți, de la ora 20:00, pe postul de televiziune Antena 1.

Semifinala Chefi la Cutite

Homarul, proba din semifinală care le-a dat cele mai mari bătăi de cap concurenților! "Nici nu ştiam cum să-l apuc. Se zbătea, săracul!" 😂____________Vezi toate editiile complete Chefi la cutite pe #AntenaPlay >> http://bit.ly/2M2iLBF

Publicată de Chefi la cutite pe Marţi, 17 decembrie 2019

Câți bani va încasa câștigătorul Chefi la cuțite, sezonul 7, de la Antena 1

Cei șase finaliști se vor înfrunta în această seară pentru marele premiu de 30.000 de euro.

„Am avut un sezon bun, am patru oameni în semifinală, iar de aici e doar soarta lor”,  a declarat Sorin Bontea înainte de marea finală Chefi la cuțite, sezonul 7, scrie a1.ro.

„Ne apropiem cu pași repezi de finală și e emoția asta că poate ai, sau nu ai, un bucătar acolo și apare o frustrare în plus că noi, chefii, nu mai avem niciun control”, a spus și Florin Dumitrescu.

Unde putem vedea finala Chefi la Cuțite, sezonul 7

Finala Chefi la cuțite va începe de la ora 20:00 și poate fi urmărită pe postul de televiziune Antena 1, dar și online pe site-ul Antenei.

Probabil cei mai valoroși chefi vor sta, în această seară, la masa juratilor, gata să decidă soarta sezonului7.

”Atunci, am încredere că vor alege corect. Dar mâncarea este pentru toți oamenii, nu neapărat pentru profesioniști și deci a fost deja corect. Fiecare cu gustul lui”, a fost unul dintre comentariile de pe pagina Chefi la cuțite.

Citește și...