Liviu Dovleac a fost acuzat că a fugit cu banii Denisei. Cum arată și ce face azi fostul impresar al artistei

Publicat: 05/01/2020 | 11:50
Liviu Dovleac a fost acuzat că a fugit cu banii Denisei. Cum arată și ce face azi fostul impresar al artistei

Impresarul Liviu Dovleac a fost acuzat că a încasat bani, în avans, în numele Denisei, deși știa că aceasta nu va mai putea cânta. Chiar mama artistei – după moartea acesteia – a susținut că fiica s-a ”l-a ținut în spate” pe impresar, iar el a dat bir cu fugiții.

Anii au trecut, lui Liviu Dovleac nu i-a mai mers atât de bine din punct de vedere al afacerilor, însă la începul acestui an postat o fotografie în care apare, zâmbitor, alături de soție. Anul trecut, una dintre firmele lui Liviu Dovleac a fost executată silit pentru neplata unor datorii către o bancă. Mai mult, tot anul trecut, altă firmă a lui Dovleac a pierdut și un proces intentat de o tânără la nunta căreia ar fi trebuit să cânte Denisa, iar impresarul încasase un avans. În urma procesului, Liviu Dovleac a fost obligat să returneze tinerei avansul respectiv.

Viața merge mai departe, pare a spune Liviu Dovleac, fostul impresar al Denisei

 

”Denisa i-a ţinut în spate, că le-a dat de mâncare timp de 10 ani”

La doar două săptămâni de la moartea Denisei, mama artistei l-a acuzat pe impresarul Liviu Dovleac că a ”luat banii din cântări” și a plecat cu ei. ”Denisa i-a ținut în spate”, spunea mama Denisei, la vremea respectivă, potrivit unei surse apropiate familiei.

”Mama Denisei e foc şi pară şi pe Liviu şi pe soţia lui. Nu au mai dat niciun semn de viaţă de câteva săptămâni. Ei uită că Denisa i-a ţinut în spate, că le-a dat de mâncare timp de 10 ani şi că toţi au profitat de pe urma ei. Iar acum, după ce sărmana fatîă s-a stins, ei nici măcar o dată nu au ajuns la mormântul ei. Sunt în vacanţe, am auzit, nu îi interesează nimic altceva, aşteaptă să se liniştească lumea. Liviu a încasat bani, din avansuri, în numele Denisei şi când, deja, el ştia că este bolnavă şi ştia că nu va mai putea cânta. Doar că nu spunea nimănui asta… Iar acum, unii îl caută ca să primească banii înapoi. De fapt, au fost deja asemenea discuţii şi în familie, iar din acel moment mama Denisei a spus că nu mai vrea să audă de el”, a declarat o sursă apropiată familiei.

Citește și...