Liviu Dragnea a slăbit enorm în pușcărie. Cum arată acum și ce s-a întâmplat cu mustața lui

Publicat: 12/11/2019 | 10:24

Liviu Dragnea se află în închisoare de mai multe luni, după ce a fost condamnat definitiv la trei ani și șase luni de închisoare cu executare. Fostul lider PSD este marcat, vizibil, de aceste luni, iar deținuții care l-au văzut în ziua alegerilor au rămas șocați.

Liviu Dragnea este vizitat, săptămânal, de cei din familie, însă regimul de detenție lasă urme. Deținuții care l-au văzut atunci când a mers să voteze au spus că Liviu Dragnea a slăbit cel puțin 5 kilograme, nu mai are mustața așa de stufoasă, iar cearcănele își spun, la rândul lor, cuvântul.

Liviu Dragnea a slăbit și nu mai are mustața stufoasă

Adus la sediul instanței supreme

Liviu Dragnea a fost adus de la Penitenciarul Rahova, astăzi dimineață, la sediul instanței supreme, unde se va judeca o contestație în anulare depusă de fostul lider PSD față de decizia de condamnare în dosarul angajărilor fictive. Magistrații vor judeca, marți, o contestație în anulare depusă de Liviu Dragnea împotriva deciziei de condamnare definitivă în dosarul angajărilor fictive. Dragnea a fost adus la sediul Înaltei Curți de Casație și Justiție de la Penitenciarul Rahova.

Contestația sa a fost conexată cu cea a altor doi condamnați în acest dosar. Conform legii, dacă magistrații Instanței supreme admit aceste contestații în anulare, apelurile declarate în acest dosar ar putea fi rejudecate de un nou complet de judecători, așa cum s-a întâmplat și în cazul foștilor miniștri Elena Udrea sau Darius Vâlcov.

Liviu Dragnea, condamnat definitiv

Dragnea a fost condamnat definitiv pe 27 mai 2019, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României (ÎCCJ) la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare. Liviu Dragnea a formulat prin avocați la instanța supremă mai multe căi de atac față de condamnarea în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.
„După aproape 5 luni de pușcărie – mai bine zis 2 luni, fiindcă minimum 3 luni sunt necesare pentru cunoașterea locului de deținere a celui care a suprimat, prin partidul pe care l-a condus, sistemul penitenciar și a tratat cu sfidare condițiile de muncă ale polițiștilor din penitenciare, beneficiază de permisiunea ieșirii din penitenciar pentru 1 zi”, a declarat, Sorin Dumitrașcu, liderul Federației Sindicatelor din Administrația Penitenciarelor.
Citește și...