Liviu Dragnea a ieșit ieri din închisoare pentru 24 de ore! E transformat total! Cum arată acum: „Are o…”

Autor: Maria H.
Publicat: 01/11/2019 | 13:25
Liviu Dragnea a ieșit ieri din închisoare pentru 24 de ore! E transformat total! Cum arată acum: „Are o…”

Liviu Dragnea, fostul preşedinte al PSD, a obţinut o permisie de 24 de ore din închisoare, iar ieri a fost eliberat şi a stat acasă, cu familia.

Pentru că a muncit în închisoare, Liviu Dragnea a obţinut, ieri, pentru prima dată, o permisie de 24 de ore din închisoare pentru a merge acasă.

Potrivit unor surse, după timpul petrecut în închisoare fostul şef al PSD a slăbit destul de mult.

„E cu mintea limpede, are o tristeţe în ochi…”, a declarat unul dintre apropiaţii fostului şef al PSD.

În perioada în care a stat acasă, Dragnea nu a luat legătura cu lideri din PSD şi a stat doar cu familia şi câţiva prieteni. Conform aceloraşi surse, Dragnea nu a vorbit despre politică, însă a recunoscut că este dezamăgit de Viorica Dăncilă, actualul candidat al PSD la alegerile prezidenţiale, potrivit observator.tv

Liviu Dragnea, condamnat definitiv

Dragnea a fost condamnat definitiv pe 27 mai 2019, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României (ÎCCJ) la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare.

Liviu Dragnea a formulat prin avocați la instanța supremă mai multe căi de atac față de condamnarea în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

„După aproape 5 luni de pușcărie – mai bine zis 2 luni, fiindcă minimum 3 luni sunt necesare pentru cunoașterea locului de deținere a celui care a suprimat, prin partidul pe care l-a condus, sistemul penitenciar și a tratat cu sfidare condițiile de muncă ale polițiștilor din penitenciare, beneficiază de permisiunea ieșirii din penitenciar pentru 1 zi”, a declarat, Sorin Dumitrașcu, liderul Federației Sindicatelor din Administrația Penitenciarelor.

Citește și...