Liviu Guță, în doliu! Tatăl manelistului a decedat. “Drum lin spre cer!”

Publicat: 18/05/2020 | 15:59

Liviu Guță este în doliu. Din nefericire, tatăl cunoscutului cântăreț de manele s-a stins din viață. Tragicul anunț a fost făcut chiar de artist, pe contul personal de socializare.

VEZI AICI: LIVIU GUȚĂ, AMENDAT DE DOUĂ ORI DE POLIȚIE, PE STRADĂ! REACȚIA FURIOASĂ A MANELISTULUI. VIDEO

Liviu Guță, pe numele real Liviu Cătălin Mititelu, este devastat după ce și-a pierdut tatăl. Lovitura este una cruntă, mai ales că cei doi erau foarte apropiați.

Azi dimineața tatăl meu a încetat din viață! Nu te vom uita niciodată! Drum lin spre cer!”, a fost anunțul făcut de Liviu Cătălin Mititelu.

Liviu Guță
Tatăl lui Liviu Guță s-a stins din viață

Sunt foarte legat de părinţii mei, aşa că îi vizitez de câte ori pot. Cum am o zi mai liberă, dau o fugă la Braşov să vorbesc cu ei. De multe ori, sfaturile pe care le primesc de la ei sunt cele mai bune”, spunea recent Liviu Guţă.

NU RATA: LIVIU GUȚĂ S-A CĂSĂTORIT ÎN SECRET LA 3 LUNI DE LA DIVORȚUL DE IULIANA, MAMA COPIILOR SĂI. CUM A RĂSPUNS CRITICILOR

Tatăl lui Liviu Guță a fost boxeur

Marin, tatăl lui Liviu Guță, a fost sportiv de performanță. “Tata a fost boxeur, aşa că era foarte riguros. Nu a fost un dur, nu îmi amintesc să îmi fi luat bătaie în copilărie, dar îmi era teamă de el când spunea ceva. Îl ascultam cu sfinţenie, dar acum nu îmi pare rău. Am învăţat multe de la el mai ales când vine vorba de respectarea cuvântului dat. La el, vorba e vorbă, e mai tare decât un contract semnat”, mai spunea Liviu Cătălin Mititelu.

CITEȘTE ȘI: LIVIU GUȚĂ CONDUCE O MAȘINĂ DE ”BOMBARDIER”. COSTĂ PESTE 150.000 DE EURO ȘI ESTE MODELUL DIN 2019