Liviu Vârciu, cadou neașteptat la ”Asia Express”: ”Ce să zic… le mulțumesc!”

Publicat: 08/11/2018 | 20:45

Liviu Vârciu a primit un cadou neașteptat cu ocazia zilei sale de nume. Vedeta se află departe de țară și filmează pentru show-ul de mare succes ”Asia Express”. Bineînțeles că o astfel de sărbătoare nu putea să treacă neobservată, așa că Liviu Vârciu a avut surpriza să primească un cadou. E drept că a fost vorba despre un cadou… ceva mai altfel. 

Dar Liviu știe să facă față chiar și situațiilor ceva mai dificile, așa că – de data aceasta – nu a trebuit decât să se afișeze… pictat. Nu neapărat în culorile războiului, ci poate în colorile unor zile viitoare pline de adrenalină și entuziasm.

„N-au avut ce să-mi dea cadou pentru că e ziua mea, mi-au dat o vopsea. Mi-au dat o vopsea pe față. Ce să zic… le mulțumesc.”, spune Liviu Vârciu.

Prietenii virtuali ai lui Liviu s-au înghesuit – pe pagina acestuia de Instagram – să îi ureze ”La mulți ani!” și numai bine în tot ceea ce face.

CITEȘTE ȘI: LIVIU VÂRCIU ȘI ANDA CĂLIN, SURPRINȘI ÎMPREUNĂ LA O PETRECERE INTIMĂ. VESTEA A FOST DATĂ DE O PRIETENĂ COMUNĂ

Citește și...