Liviu Vârciu, schimbare radicală de look, în plină criză pandemică. “Groaznic. Zici să sunt fiul ploii!” Cum arată acum artistul

Publicat: 24/04/2020 | 10:30

Pe durată stării de urgență, Liviu Vârciu s-a izolat în casă, alături de familia lui. Faptul că nu poate ajunge la hair stylist l-a împins pe artist să ia o decizie radicală. Astfel că s-a tuns singur, în confortul propriului domiciliu. Mai mult, și-a dat jos și barba, iar acum este de nerecunoscut.

VEZI AICI: IMAGINILE PE CARE LIVIU VÂRCIU N-AR VREA SĂ LE VADĂ! FIICA SA CARMINA, MARI TANDREȚURI CU IUBITUL ÎN IZOLARE! VIDEO

La final, Liviu Vârciu a urcat pe Instagram o fotografie, ocazie cu care prietenii virtuali i-au putut admira noul look. Artistul a fost, totuși, cam critic cu el, nemulțumit de imaginea pe care singur și-a conturat-o.

Cam ăsta sunt, groaznic, groaznic. Zici că sunt fiul ploii”, a fost reacția, plină de umor, a lui Liviu Vârciu.

NU RATA: CUM ARATĂ BURTICA DE GRAVIDUȚĂ A ANDEI CĂLIN! LIVIU VÂRCIU SE STRĂDUIEȘTE SĂ-I FACĂ TOATE POFTELE IUBITEI LUI

Cătălin Botezatu, la rândul lui afectat

Cătălin Botezatu este alt personaj celebru nemulțumit de închiderea frizeriilor. Înainte de Paște, designerul mărturisea că este gata să se radă singur în cap, în cazul în care autoritățile nu vor accepta redeschide cât mai curând barber-shop-urilor.

Acum am o freză șuie, zici că mi-a lovit-o cineva cu barda. Din dreapta arată mai bine, dar din stânga arată groaznic. Dacă nu se dau drumul la saloanele de coafură, să mă duc să mă tund la Tourette, la următoarea apariție online voi fi ras în cap. Jur. Mă rad. Acum îmi stă urât părul”, povestea, la momentul respectiv, Cătălin Botezatu.