Loredana Chivu a comis-o din nou! A rămas cu un sân pe afară, azi-noapte, în public

Publicat: 28/11/2019 | 11:14

Ca și cum nu ar oferi destul surprize ”fierbinți” în mediul online, Loredana Chivu a ”comis-o” din nou. Cu sau fără voie – totul este interpretabil din acest punct de vedere – sexy-blondina a oferit internauților încă o fotografie în care un detaliu ”picant” și-a făcut apariția.

Fotografiată din spate, într-o ținută spectaculoasă și strălucitoare, Loredana Chivu a arătat mai mult decât și-ar fi dorit, unul dintre sânii vedetei ținând neapărat să… fie la vedere. Firește, imaginea a fost pe placul fanilor, rămânând doar întrebarea referitoare la premeditarea sau lipsa de premeditare a unei astfel de apariții online.

Loredana Chivu, cu un sân pe-afară

Loredana Chivu și virginitatea pierdută

Primul iubit al blondinei a fost fotbalistul Alex Necula, cu care a avut o relaţie de cinci ani, el fiind bărbatul care a făcut-o femeie. Drept răsplată că era virgină, tânărul a plătit ca să-şi mărească bustul şi buzele.

Pentru ca a fost virgina, Alex i-a pus Loredanei silicoane, i-a dat bani sa isi umfle buzele si ii satisfacea toate capriciile. Ea isi cumpara haine aproape zilnic, ceasuri, parfumuri. Totul pe banii lui Alex. La randul ei, Loredana mai trece cu vedea escapadele iubitului eu. Il si iubea, dar nici nu vroia sa piarda confortul de care se bucura”, a declarat o prietenă apropiată sexy-blondinei.

Citește și...