Loredana Chivu a ieșit fără sutien din casă! S-a văzut tot

Publicat: 13/06/2019 | 10:41

Aparițiile provocatoare ale Loredanei Chivu incită permanent și sunt așteptate cu nerăbdare de toți fanii săi. E drept că blonda sexy se poate lăuda cu nenumărați admiratori – unii chiar pătimași, având în vedere mesajele postate în mediul online -, însă trebuie scoasă în evidență și plăcerea ei aproape cotidiană de a posta fotografii cu… puternic impact vizual.

Blondina s-a fotografiat într-o ținută sport albă – adidași, pantaloni de trening și bustieră -, însă a aprins imaginația fanilor săi prin tot ceea ce se vedea… pe sub bustieră. Iar Loredana, nimeni nu contestă asta, are ce arăta, cu atât mai mult cu cât sânii generoși au dat senzația că doresc să ”evadeze”.

Loredana Chivu s-a fotografiat alături de bolidul de lux pe care îl conduce în ultima perioadă, iar vizitatorii paginii de socializare s-au întrecut, evident, în aprecieri.

Loredana Chivu, încă o apariție-șoc

”Am făcut un liceu economic”

Atunci când spui Loredana Chivu te gândești imediat la apariții provocatoare și la fotografii care ”incendiază” spațiul online. În rest, se vorbește puțin sau deloc despre pregătirea Loredanei Chivu. Puțină lume știe care este, în realitate, pregătirea profesională a incendiarei blonde. Ea a făcut mărturisiri despre studiile pe care le are în cadrul emisiunii ”Necenzurat”, de la Antena Stars.

„Am făcut un liceu economic. Am început Facultatea de Drept, la Sibiu, dar n-am terminat-o, deci nu pot să mă laud cu ea. Acum regret că nu m-am ţinut mai mult de şcoală, dar asta e. O să-i îndemn pe copiii mei să înveţe”, a declarat Loredana Chivu.

Citește și...