Loredana Chivu, apariție ”la bustul gol” în mediul online. Fanilor nu le-a venit să creadă

Publicat: 29/10/2019 | 08:10

Loredana Chivu și-a uimit – din nou – fanii, după ce a postat o fotografie ”la bustul gol” în mediul online. Blondina a luat din nou decizia de a șoca, așa că nu a stat prea mult pe gânduri și a trecut ”la acțiune”.

Pantaloni negri, mulați, plus sânii la vedere. Așa s-a fotografiat Loredana Chivu pe pagina sa de Instagram, numai că imaginea ”hot” este… cenzurată, ceea ce i-a determinat pe unii dintre vizitatorii paginii să protesteze. Cei mai mulți dintre ei s-au grăbit să aprecieze fotografia Loredanei Chivu, manifestându-și ”bucuria” prin semne grăitoare – inimi și vâlvâtăi, semn că propunerea vizuală a bombei-sexy a fost primită cu pulsul crescut.

Loredana Chivu, apariție ”la bustul gol”

Loredana Chivu, despre operațiile estetice

Blondina a luat decizia, la un moment dat, de a lămuri un subiect ”fierbinte”. Câte operații estetice are? Ei bine, Loredana Chivu, într-o emisiune TV, a dat răspunsul așteptat de fani.

“O să spun în premieră câte operații am. Prima operație la sâni mi-am dorit-o că eram complexată că nu aveam. Am avut problemă cu acea operație, s-a infectat și a trebuit să urmeaze o reconstrucție, adică încă trei operații la sâni, până am ajuns să îi am așa. Altă operație este rinoplastia, am făcut-o pentru că nu puteam să respir și eram îngrozită cum o să arate dacă nu umblu și estetic. Restul sunt mici schimbări, injectări, buzele sunt injectate, acum doi ani le-am injectat, am grijă de mine. La fund nu am operație, sunt niște injecții. Ești puțin sedat, fără anestezie totală. Tot timpul am avut un fund bombat, am făcut sală, dar dacă voiam mai mare trebuia să fac exerciții la sală care îmi măreau și picioarele și n-am vrut asta. Am avut noroc că la față nu am avut nevoie, fațate nu am, sunt dinții mei”, a declarat Loredana Chivu în cadrul emisiunii “Agenția VIP”.

Citește și...