Loredana Chivu, “aroganță” maximă! Și-a cumpărat bolid de 100.000 de euro, iar fanii au luat-o la rost: “Tu cu te ocupi?” Ce a răspuns blondina

Publicat: 28/02/2019 | 17:13

Loredana Chivu este una dintre cele mai cunoscute blondine din showbiz. Masculii roiesc în jurul ei, lucru normal dacă ținem cont de felul în care arată vedeta. Recent, tânăra a apărut pe rețelele proprii de socializare cu un nou bolid.

Este vorba de o mașină nemțească, de lux, care valorează nu mai puțin de 100.000 de euro. Loredana Chivu a primit, logic, felicitări, iar unii dintre fani au întrebat-o de unde a avut banii necesari pentru a-și achizițional autoturismul

”Loredana, tu cu ce te ocupi? Aș vrea un răsouns sincer”, a fost una dintre întrebări.

”Model! În weekend-uri meg în diverse cluburi, la evenimente, ca invitat special, dansatoare, am o afacere și cam atât. Ești de la ANAF?”, a fost răspunsul prompt oferit de Loredana Chivu.

”Abonată” la estetician!

Loredana Chivu a trecut, de-a lungul timpului prin cabinetul medicului estretician , acolo unde a fost supusă mai multor operaţii. Rând pe rând, ea şi-a făcut un implant mamar, şi-a mărit buzele, şi-a modificat nasul, iar în 2017 şi-a refăcut pentru prima oară posteriorul.

Citește și...