Loredana Chivu, de nerecunoscut la primele ore ale dimineții. Fotografia care a pus fanii pe gânduri

Publicat: 16/10/2018 | 15:17

Loredana Chivu este de nerecunoscut la primele ore ale dimineții, mai ales atunci când – înainte de a posta pe Instagram – editează fotografia folosind filtre diverse. Rezultatul este surprinzător. Așa s-a întâmplat și în urmă cu doar două ore. Fanii Loredanei Chivu au unele comentarii care i-au stricat ziua blondinei. Dar au existat și aprecieri, semn că părerile sunt, ca de fiecare dată, împărțite.

Loredana Chivu a fost audiată la DIICOT în legătură cu o posibilă fraudă finaciară – carduri bancare -, iar acum nu are voie să părăsească România. Vedea s-a trezit astăzi și s-a gândit să își facă un selfie. A editat fotografia, apoi a postat-o pe Instagram.

”Morning face”, a explicat ea. Numai că fanii au observat nu numai ”fața de dimineață”, ci și unele schimbări majore în fizionomia Loredanei, semn că filtrele folosite și-au făcut (sau nu) datoria.

Comentariile au venit în ritm susținut, numai că nu toate au fost laudative. Printre ele au fost și păreri din care a reieșit că Loredana exagerează la capitolul ”editare”.

”Nu mai edita pozele în halul ăsta 😂😂😂😂, ”Super senzuală și sexy pupici dulci 😘😘😘😘😘😘😘, ”Da ce ai avut cu ochii ăia?🙄…”, ”Îmi pare mie sau îți fug ochii in părți diferite ?🤭😏, ”Frumoasa 😍😍😍😍😘, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Loredana Chivu și-a surprins fanii cu o nouă fotografie editată
Citește și...