Loredana Chivu este singură din nou! ”Nu am nevoie de cineva care să-mi distrugă viața”

Publicat: 18/06/2019 | 18:41

Fosta asistentă TV s-a despărțit din nou de None, fost concurent la ”Puterea Dragostei”, după mai multe certuri. De data aceasta Loredana a transmis și un mesaj care lasă de înțeles că această relație nu-i făcea deloc bine. 

Relația Loredanei Chivu cu None a fost una cu multe năbădăi. Cei doi s-au certat și s-au împăcat de mai multe ori, însă de data aceasta ruptura pare să fie definitivă.

Blondina, fostă asistentă de televiziune, a anunţat pe toată lumea că este din nou singură. Loredana Chivu a postat un mesaj prin care dă de înţeles că nu mai are iubit.

Sunt singură pentru că nu am nevoie de cineva care să-mi distrugă viaţa, sunt capabilă să o distrug chiar eu„, a publicat Loredana Chivu pe  Instagram.

”Am făcut un liceu economic”

Atunci când spui Loredana Chivu te gândești imediat la apariții provocatoare și la fotografii care ”incendiază” spațiul online. În rest, se vorbește puțin sau deloc despre pregătirea Loredanei Chivu. Puțină lume știe care este, în realitate, pregătirea profesională a incendiarei blonde. Ea a făcut mărturisiri despre studiile pe care le are în cadrul emisiunii ”Necenzurat”, de la Antena Stars.

„Am făcut un liceu economic. Am început Facultatea de Drept, la Sibiu, dar n-am terminat-o, deci nu pot să mă laud cu ea. Acum regret că nu m-am ţinut mai mult de şcoală, dar asta e. O să-i îndemn pe copiii mei să înveţe”, a declarat Loredana Chivu.

 

Citește și...