Loredana Chivu, fotografiată fără lenjerie intimă în dormitor!

Publicat: 05/01/2020 | 12:32

Sexy-Loredana Chivu le-a oferit admiratorilor numai surprize ”hot” la început de an. Fie că a fost vorba despre noaptea de Revelion sau, pur și simplu, despre fotografii realizate în propria casă, blondina s-a întrecut pe sine, am putea spune, formele-i voluptoase fiind scoase în evidență cu o insistență pe care fanii declarați au apreciat-o la justa valoare.

Ultima apariție incendiară a Loredanei Chivu o prezintă pe vedetă în propriul dormitor, printre baloane roșii, argintii și aurii. Vedeta stă pe podea, îmbrăcată doar într-o cămașă, lăsând la vedere picioarele lungi, o parte a sânilor, iar toți cei care au privit cele două fotografii postate pe pagina de socializare a vedetei au înțeles că blondina nu poartă… lenjerie intimă.

Nici nu ar fi pentru prima oară când se întâmplă asta, întrebarea care ar putea fi pusă de fani fiind doar ”Când poartă Loredana Chivu lenjerie intimă?” Evident, răspunsul la o astfel de întrebare este greu de dat, cert este că trupul Loredanei a fost pus din nou în prim-plan, iar vizitatorii paginii au trecut la capitolul aprecieri ”fără număr”.

Sexy-Loredana nu se dezminte
Citește și...