Loredana Chivu, o nouă intervenție dureroasă. Vedeta dorește să își introducă… fire în față

Publicat: 15/10/2019 | 13:06

Despre operațiile estetice ale Loredanei Chivu s-a vorbit și se vorbește îndelung. Unii dintre fani sunt de părere că exagerează, alții o încurajează să meargă și mai departe, mulți se mulțumesc să contabilizeze, doar, numărul intervențiilor chirurgicale.

Mai nou, Loredana Chivu a ajuns la concluzia că are nevoie de un tratament facial. Respectiva procedură constă în introducerea unor fire în… anumite părți ale feței. Experiența Loredanei în ceea ce privește aceste intervenții aupra propriului corp este, însă, una foarte mare, așa că suntem convinși că va trece cu bine și peste asta.

Loredana Chivu și-a schimbat de trei ori silicoanele până în prezent. În afară de aceste intervenții chirurgicale destul de delicate, ea și-a făcut rinoplastie și și-a injectat buzele și posteriorul despre care a ținut să precizeze că nu l-a operat.

Loredana Chivu

Ce și-a tatuat Loredana Chivu în zona intimă, după ce și-a pus piercing

Loredana Chivu, una dintre fostele asistente păcătoase ale emisiunii lui Dan Capatos, prezentată în urmă cu ani buni, a surprins pe toată lumea după ce s-a lăsat filmată în timp ce își face un tatuaj în zona intimă. Decizia ei a venit la scurt timp după ce și-a pus un piercing în apropiere de desenul realizat pe trupul său. După cum puteți vedea în imaginile din galeria foto a articolului, vedeta a ales să poarte pentru totdeauna un fluture… Acesta nu este singurul tatuaj pe care focoasa blondină și l-a făcut de-a lungul timpului… are o colecție impresionantă de tataje.

Citește și: Vei rămâne uimit! Ce înălțime are, de fapt, Loredana Chivu

Citește și...