Loredana Chivu, pusa la zid si desfintata! “Ai ramas fara munca, acum faci prostitutie?

Publicat: 14/01/2015 | 12:05
Loredana Chivu, pusa la zid si desfintata! “Ai ramas fara munca, acum faci prostitutie?

Data afara de la emisiunea lui Capatos, Loredana Chivu a marturisit ca are nevoie de o vacanta. Blonda spune ca vrea sa se relaxeze departe de tara, fara telefon, fara internet si fara sa vada pe nimeni.

Fosta “pacatoasa” n-a avut ce face cand a postat acest mesaj pe Facebook, si asta pentru ca multi dintre prietenii ei virtuali au atacat-o dur.
”Ce vacanta! Ai ramas fara munca,acum ce faci, prostitutie pe Facebook?Adica poate gasesti un prost sa te duca pentru o…. in vacanta”, a scris cineva. Insa comentariile nu s-au oprit aici.
“Si un prost cu ciocanu tare sa o plateasca”, a fost un alt mesaj. Unii au sfatuit-o pe Loredana Chivu sa se duca la ziua Izabelei, insa au fost si persoane care i-au urat mult noroc.

Alaturi de Florin Salam

florin salam

Loredana Chivu, ramasa recent fara job, este vedeta videoclipului si nu este deloc rolul cu care ne-a obsinuit. Fosta asistenta nu danseaza in videoclipul lui Florin Salam, ci joaca rolul unei femei care sufera din dragoste. Imbracata provocator, cu o rochie neagra, Loredana traieste melodia cantata de Salam si se mandreste cu noul ei contract!

Loredana Chivu
Loredana Chivu

Fanii au primit foarte bine aceasta veste si au felicitat-o: “Hohooo. Ce frumoasa e. Abia astept sa o ascult. Foarte frumos refrenul”, “Este cea mai frumoasa melodie din acest an”, “Super melodia, iar tu esti foarte frumoasa”