Loredana Chivu și-a scos două coaste?! Cum a apărut aseară, în Sala Polivalentă din București

Publicat: 24/11/2019 | 11:10

Loredana Chivu și-a pus fanii pe gânduri, aseară, la Sala Polivalentă din București. Sexy-blondina are o talie de viespe, însă un detaliu a ridicat, imediat, numeroase semne de întrebare. 

Nu este pentru prima dată când Loredana Chivu intră ”sub lupă” prin operațiile estetice pe care le-a făcut pentru a arăta cât mai ”hot”, însă, aseară, blondina a deschis din nou ”ușa” unor speculații legate de trupul său. Mulți s-au întrebat dacă Loredana a slăbit foarte mult, fotografia de mai jos fiind sugestivă, sau și-a scos… două coaste. Încă nu este nimic sigur, din acest punct de vedere, dar suntem convinși că – la momentul potrivit – vedeta va oferi informații referitoare la această dilemă care a dat apă la moară celor care îi studiază, cu mare atenție, fotografiile postate în mediul online.

Loredana Chivu

”Fațete nu am, sunt dinții mei”

Loredana Chivu s-a hotărât, la un moment dat, să facă precizări în legătură cu un subiect ”fierbinte”. Câte operații estetice are? Ei bine, Loredana Chivu, într-o emisiune TV, a dat răspunsul așteptat de fani. “O să spun în premieră câte operații am. Prima operație la sâni mi-am dorit-o că eram complexată că nu aveam. Am avut problemă cu acea operație, s-a infectat și a trebuit să urmeaze o reconstrucție, adică încă trei operații la sâni, până am ajuns să îi am așa. Altă operație este rinoplastia, am făcut-o pentru că nu puteam să respir și eram îngrozită cum o să arate dacă nu umblu și estetic. Restul sunt mici schimbări, injectări, buzele sunt injectate, acum doi ani le-am injectat, am grijă de mine.

La fund nu am operație, sunt niște injecții. Ești puțin sedat, fără anestezie totală. Tot timpul am avut un fund bombat, am făcut sală, dar dacă voiam mai mare trebuia să fac exerciții la sală care îmi măreau și picioarele și n-am vrut asta. Am avut noroc că la față nu am avut nevoie, fațete nu am, sunt dinții mei”, a declarat Loredana Chivu în cadrul emisiunii “Agenția VIP”.

Citește și...