Loredana Groza, aspru criticată de fani: ”Dinți noi, buze noi, gene false, obraji prelucrați…”

Publicat: 17/05/2019 | 18:29

Loredana Groza a fost, din nou, aspru criticată de fani. Aparițiile din ultima perioadă i-au adus numai cuvinte răutăcioase la adresa aspectului ei fizic. 

Loredana Groza a fost dintotdeauna discretă în legătură cu anumite tratamente la care ea a apelat, însă, multe voci susțin că vedeta a trecut de multe ori pragul medicului estetician, care a ajutat-o să aibă un chip și un trup impecabil. Iar ultima ei fotografie publicată pe contul ei de Instagram a stârnit un val de controverse, dar și comentarii răutăcioase. (CITEȘTE ȘI: LOREDANA GROZA, MEGA-SHOW LA NUBA BEACH! MARATONUL PETRECERILOR DIN CEL MAI EXCLUSIVIST CLUB DE PE LITORAL CONTINUĂ!)

”Ochii au mai rămas ai tai in rest…dinți noi, buze noi, gene false, obraji prelucrați…..😢 Așa se poartă în toată lumea, mai ales la vedete. Din păcate, aceste retușuri în curând se vor răzbuna! Tu erai frumoasă și înainte. Viața nu iartă pe nimeni, nici chiar pe voi!! Sănătate și succes în continuare!!🙏”, i-a scris o fană.

În legătură cu operațiile estetice, cântăreața a afirmat că secretul frumuseții nu stă în astfel de intervenții. Pe de altă parte însă, de ceva vreme bună, ea pune accent pe latura spirituală. (VEZI ȘI: FORMIDABIL CÂȚI BANI CÂȘTIGĂ LOREDANA GROZA LA UN SINGUR CONCERT)

“Secretul fumuseții nu stă în operații. Nu ne naștem perfecți, nimeni nu e. Trebuie să avem dorința de a fi mai frumoși și nu doar fizic. În fiecare zi meditez și mulțumesc pentru aceste daruri și pentru oamenii din viața mea”, a declarat Loredana Groza în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și...