Loredana Groza nu e cuminte: ”Ce-mi trece prin …” / ”Să ne fie rușine!”

Publicat: 07/09/2020 | 10:09

Loredana Groza a ieșit în evidență cu o nouă postare de zile mari. Ba a mai și inserat un mesaj care lasă loc interpretărilor. De altfel, o fană a ei a și răspuns provocării.

“Ce imi trece prin minte e un gând ce nu-i cuminte..”, a scris Loredana în dreptul fotografiei ușor indecente. Iar răspunsul a venit prompt: ”Să ne fie rușine dacă m-am gândit la ce te-ai gândit și tu!”

CITEȘTE ȘI: LOREDANA GROZA, APARIȚIE INCENDIARĂ LA PETRECEREA LUI DANI OȚIL! I-A ZBURAT ROCHIA ȘI…

De altfel, Loredana și-a obișnuit fanii cu apariții incendiare, unele ”gustate”, altele sancționate. După ce s-a ”tras” în poză în lenjerie intimă, pe plajă, în urmă cu mai bine de o săptămână, Loredana Groza și-a arătat, a doua zi, sânii, pe aceeași rețea de socializare. Și a pus și un titlu enigmatic, ”Am încercat să spun nu!” Bustul dă să-i spargă lenjeria, în timp ce privirea cântăreței se duce în zare… Are un deget pe buze și e gânditoare… Un alt moment gustat din plin de fanii vedetei.

Loredana Groza făcea și un adevărat show pe o barcă, în bătaia puternică a vântului care aproape a dezgolit-o. ”Sparg valurile” a fost mesajul transmis de artista aflată în barcă. Mai mult, Loredana ridicat piciorul, iar imaginea a devenit fabuloasă.

Loredana Groza, secretul tinereții

Loredana Groza se simte tânără. De aceea și postează zilnic, iar imaginile sunt mai mult decât sugestive. Și apetisante. Chiar artista dezvăluia care este secretul tinereții. “Silueta mea nu e neapărat rezultatul unei diete, ci al unui mod de viață, care ține de disciplină, de relația cu mâncarea, cu sportul, cu odihna, cu tot ceea ce îți menține mintea și trupul în armonie. Nu există nimic fără sacrificii, sunt foarte multe atracții și distracții, important e să te cunoști, să știi ce îți face bine. Din fericire, nu poftesc la dulciuri și nici la pâine. Nu am pofte. Poate doar la un fruct în plus. Îmi plac aproape toate fructele, de sezon și proaspete să fie”, a declarat Loredana Groza, potrivit libertatea.ro.