Lovitură cruntă pentru Antena 1! Delia Matache și-a anunțat retragerea

Publicat: 28/04/2019 | 08:53

Delia Matache dă lovitură după lovitură și ține capul de afiș. așa cum ne-a și obișnuit, de altfel. La 37 de ani, Delia este în formă maximă, iar revista ”Actualitatea muzicală” – editată de Uniunea Compozitorilor şi Muzicologilor din România (UCMR) – i-a acordat titlul de ”Vedeta anului”.

Delia a acordat un interviu pentru click.ro, iar subiectele abordate au fost diverse. Bucuroasă de premiul primit din partea revistei ”Actualitatea muzicală”, Delia a mărturisit că nu dorește să se urce singură pe un piedestal, iar în ceea ce privește munca este angrenată în continuare în proiectul de mare succes ”Acadelia”.

”Mai avem o parte din turneul Acadelia, aşa că îi vom mulţumi pe toţi. Mai avem patru concerte săptămânile ce vin şi apoi din toamnă urmează partea a doua a turneului aşa că…”

În ceea ce privește zvonurile conform cărora Delia va participa la ”Asia Express”, vedeta a mărturisit că i-ar plăcea să participe la respectivul show de televiziune, numai că echipa sa nu ar lăsa-o să lipsească atât de mult. Din nefericire pentru Antena 1, Delia este fermă – nu va participa la ”Asia Express”.

”Mi-ar plăcea să plec, dar nu cred că am timp şi nici nu cred că o să mă lase nimeni din echipa mea să plec, pentru că avem concerte”.

Antena 1, mult mai ”săracă” fără Delia

Delia vrea să adopte un copil?

Deşi a spus de multe ori că nu-şi doreşte să devină mamă încă, surse din anturajul ei o contrazic. Vedeta şi-ar fi anunţat apropiaţii că vrea să ia o pauză şi că simte nevoia să se relaxeze. Mai mult, ea are planuri mari pentru perioada în care nu va mai urca pe scenă.

„Delia vrea să se retragă din muzică un an. Dar ea nu ascunde acest lucru, a spus asta şi într-o emisiune la radio. Se gândeşte să adopte un copil, cu acte în regulă, să-l ia acasă. Are un suflet mare dacă face asta. Şi dacă adopţi un copil trebuie să-ţi petreci timpul cu el, aşa că e de înţeles de ce îşi doreşte să facă o pauză. Ea nu are timp nici să se odihnească. Are enorm de multe concerte, filmări, evenimente, e cea mai tare artistă în momentul în faţă. De ani buni e în faţă tuturor, nu e uşor. Asta înseamnă multă muncă. Sau mai exact înseamnă muncă şi atât, viaţă personală mai deloc. Dar şi-a asumat. Acum a venit timpul probabil să ia o pauză. Încă nu a anunţat exact de când va începe această pauză. Şi în trecut a spus că se retrage pentru o anumită perioadă, dar n-a putut, tot a făcut piese, tot a luat concerte. Are în sânge muzica”,  au povestit surse din anturajul Deliei, pentru wowbiz.ro.

Citește și...