Lovitură cruntă pentru Pro TV! Și-a dat demisia, după 25 de ani

Publicat: 17/08/2019 | 13:00
Lovitură cruntă pentru Pro TV! Și-a dat demisia, după 25 de ani

Lovitură cruntă pentru Pro TV! O vedetă a postului încheie colaborarea, după nu mai puțin de 25 de ani de activitate. Este considerat un ”veteran” al postului și era unul dintre oamenii de bază ai departamentului ”Sport”.

Un mail intern a anunțat această plecare, iar Felix Drăghici, conform paginademedia.ro, va părăsi postul Pro TV în luna septembrie a acestui an.

„Vă anunțăm că, din luna septembrie, am decis împreună cu Felix Drăghici, Head of Sport, să întrerupem colaborarea noastră în forma actuală. El va continua să sprijine Pro TV în calitate de comentator sportiv. Îi mulțumim lui Felix pentru contribuția adusă succesului Pro TV de la începuturile companiei. El a avut un rol important în dezvoltarea și creșterea continuă a Pro TV atât on-air, cât și online. Îi dorim lui Felix succes în viitor! Suntem încântați să vă anunțăm că Eduard Coandă, pe care îl știți ca Johnny, va prelua de la Felix conducerea echipei Sport, raportându-i Gabrielei Popescu, News&Sport Director. Îi dorim succes lui Johnny în acest rol nou”, informează paginademedia.ro.

Felix Drăghici (dreapta), alături de Costi Mocanu
Citește și...