Lovitură de proporții pentru Adrian Mutu! Fostul jucător este obligat să plătească o sumă uriașă

Publicat: 02/10/2018 | 19:12

Lovitură de proporții pentru Adrian Mutu! Fostul jucător al clubului Chelsea este obligat să plătească o sumă uriașă după ce recursul i-a fost respins. Clubul englez îi cere lui Mutu daune în valoare de 17 milioane de euro după scandalul ”cocaina” din 2004. 

Curtea Europeana a Drepturilor Omului (CEDO) a respins, astăzi, recursul făcut de Adrian Mutu împotriva deciziei Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS). Adrian Mutu contestase faptul ca TAS ar fi independent și imparțial.

În anul 2004, Adrian Mutu a fost depistat pozitiv la cocaină. Ulterior, el a fost condamnat de TAS la plata a 17,1 milioane de euro clubului Chelsea Londra. Mutu a făcut apel la un tribunal federal elvețian, sperând într-o decizie favorabilă. Însă cererea i-a fost respinsă.

CITEȘTE ȘI: FIUL LUI ADRIAN MUTU A ÎMPLINIT 16 ANI! CE URARE A PRIMIT MARIO DE LA TATĂL SĂU

Lovitură de proporții pentru Adrian Mutu: ”Domnul Mutu nu a făcut dovada acuzațiilor sale”

Hotărârea CEDO de astăzi nu lasă loc niciunei interpretări: ”Într-o motivare în care nu apare nicio urmă a unei decizii arbitrare, tribunalul federal a concluzionat că domnul Mutu nu a făcut proba acuzațiilor sale. Niciun motiv serios nu conduce Curtea să schimbe decizia tribunalului federal”.

În astfel de condiții, Adrian Mutu este obligat să plătească suma de 17 milioane de euro clubului Chelsea Londra. Anul acesta se dovedește a fi unul extrem de greu pentru Mutu. La începutul verii el a pierdut și procesul intentat de fosta sa soție, Alexandra Dinu. 

CITEȘTE ȘI: CE SALARIU VA CÂȘTIGA ADRIAN MUTU ÎN EMIRATELE ARABE? SUMA ESTE URIAȘĂ

Citește și...