Lovitură de teatru! Bianca Drăgușanu a renunțat la divorț: „Adevărul despre relația noastră”

Publicat: 08/11/2019 | 11:29
Lovitură de teatru! Bianca Drăgușanu a renunțat la divorț: „Adevărul despre relația noastră”

Showbizul autohton s-a încălzit până la incandescență la aflarea informației conform căreia Bianca Drăgușanu și soțul ei au decis să divorțeze după doar câteva luni de la căsătorie. Fanii celor doi au urmărit și urmăresc întreaga întâmplare, unii considerând-o chiar halucinantă, iar Bianca a ținut să facă unele precizări referitoare la subiect. 

”Nu sunt alte declarații de făcut”, spune Bianca. Adevărul este că Bianca și soțul său sunt ”împreună” și… încă îl iubește. Iubirea nu poate dispărea peste noapte, mărturisește Bianca Drăgușanu. Iar ipoteza unei… conferințe de presă nu este exclusă.

„Noi mergem doar împreună la evenimente şi nu avem alte declaraţii de făcut, decât că suntem împreună. Încă îl iubesc, Alex este soţul meu, iubirea nu dispare aşa, peste noapte. Am luat un premiu pentru creaţiile mele la «Gala Performanţei & Excelenţei». Sunt fericită că Alex mi-a fost alături şi că m-a însoţit la acest eveniment monden, unde am primit un premiu prin care mi s-a răsplătit munca pe care o depun pentru creaţiile mele. Noi alte declaraţii nu avem de făcut, momentan suntem împreună şi aşa vom fi de acum încolo. Poate vom organiza o conferinţă de presă pentru a spune adevărul despre relaţia noastră”, a declarat Bianca pentru click.ro.

Bianca Drăgușanu, despre motivul pentru care se ceartă cu soțul ei

Deși… aparent, lucrurile stau foarte bine între cei doi, la scurt timp după ce Bianca Drăgușanu a oferit primele declaraţii reporterului XNS, ea și soțul său au avut o discuție aprinsă după ce au plecat la mașină. Fără să-şi dea seama că este filmată, vedeta i-a reproşat partenerului că îi interzice anumite lucruri.

“Ei îi permiţi, dar eu nu am voie”, i-a spus Bianca Drăguşanu soțului ei. Întrebată de reporterul XNS ce se întâmplă, vedeta a spus că se ceartă cu amanta soţului ei. Deşi a făcut această declaraţie vizibil nervoasă, Bianca Drăguşanu a încercat să dreagă mai apoi lucrurile, precizând că a glumit. “Mă cert cu amanta soţului meu. Am glumit”, a afirmat Bianca Drăguşanu.

Citește și...