Lovitură de teatru! Bianca Drăgușanu se marită cu Alex Bodi?! “Pentru totdeauna”

Publicat: 07/12/2018 | 09:38

Povestea lor de dragoste a început în urmă cu trei luni, însă Bianca Drăgușanu și Alex Bodi plănuiesc să rămână o viață împreună! Gestul făcut fosta prezentatoare TV într-o zi specială pentru frumosul cuplu i-a făcut pe mulți să se întrebe dacă nu cumva se mărită cu afaceristul originar din Mediaș.

Citește și: Alex Bodi, primele declarații despre relația de iubire pe care o are cu Bianca Drăgușanu. Când face un copil cu fosta prezentatoare

În urmă cu o săptămână, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au aniversat trei luni de când sunt împreună, iar el a surprins-o cu un superb buchet de trandafiri roșii și albi, dar și cu o felicitare pe care era scrisă data în care și-au început relația de iubire și cea în care au sărbătorit a treia oară, respectiv: “1/9 – 1/12”. Focoasa blondă a filmat darurile primite de la iubit și, recent, ea a decis să le publice pe Instagram Stories. Pe imagini a scris mesajul: “Din septembrie pentru totdeauna”.

Citește și: Imaginile tristeții! Fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav, afectată de despărțirea părinților

Relația Biancăi Drăgușanu cu Alex Bodi a evoluat foarte repede, pentru că ea deja îi cunoaște familia, inclusiv fiicele pe care el le are cu fosta soție. Mesajul scris de fosta prezentatoare pe înregistrarea făcută în urmă cu câteva zile reprezintă o dovadă clară că ea este convinsă că afaceristul este sufletul său pereche.

Citește și: Declarația tranșantă făcută de Denisa Tănase, după ce logodnicul său a fost filmat împreună cu Bianca Drăguşanu: “Nu cred că au motive să se vadă și…”

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, dar au divorțat

Citește și: BIANCA DRĂGUŞANU A VORBIT DESPRE VIAŢA INTIMĂ ALĂTURI DE VICTOR SLAV: „EU AM NIŞTE FANTEZII…”

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectroului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, din păcate, ei au divorţat.
Ulterior, ei şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Bianca Drăgușanu i-a dăruit o fiică lui Victor Slav. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Ea are și un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, astfel că nu mai prezentă emisiunea “Te vreau lângă mine”. Ea a fost înlocuită de Andreea Mantea.
La scurt timp după ce a pus punct relației cu britanicul milionar Tristan Tate, fosta prezentatoare și-a găsit fericirea în brațele afaceristului Alex Bodi.
Citește și...