Alex Bodi, primele declarații despre relația de iubire pe care o are cu Bianca Drăgușanu. Când face un copil cu fosta prezentatoare

Publicat: 07/12/2018 | 12:06

După o lungă așteptare, Alex Bodi a oferit detaliile pe care susținătorii săi și ai Biancăi Drăgușanu le așteptau. Afaceristul a dezvăluit la ce nivel al relației sunt, cine a făcut primul pas pentru formarea cuplului, dar și cum se înțelege fiecare cu copiii celuilalt. În plus, a vorbit și despre o posibilă sarcină a iubitei sale, Bianca Drăgușanu. Dezvăluirile senzaționale ale afaceristului vin după ce Bianca Drăgușanu a făcut un gest care i-a făcut pe mulți să creadă că, în curând, cei doi se vor căsători.

Alex Bodi a petrecut noaptea trecută într-un club de fițe din București alături de frumoasa lui parteneră și prietenii săi. Iubitul Biancăi Drăgușanu și-a aniversat ziua de naștere și, la un moment dat, sărbătoritul a acceptat să răspundă unor întrebări mai mult sau mai puțin incomode în cadrul unui interviu. El a declarat că relația lor de iubire a început penteu că fiecare a făcut câte un pas spre apropiere și că, în prezent, relația lor este una normală. Dacă până acum se știa că sexy blondina i-a cunoscut fetele pe care acesta le are cu fosta soție, el a dezvăluit că, de fapt, și el a cunoscut-o pe mica prințesă a vedetei, Sofia.

Întrebat despre un copil cu Bianca Drăgușanu, Alex Bodi a spus că este prea devreme pentru a comenta acest subiect. Vă reamintim că pe 1 decembrie ei au aniversat trei luni de iubire.

“Este o relaţie normală. Nu putem să o vedem diferit. Amândoi (n.r.: Răspunsul la întrebarea: «Cine a făcut primul pas?»).

Datoria unui bărbat este să cucerească. Acum, vede el dacă reuşeşte. (…). Bine, au vorbit mult (n.r.: Bianca cu copiii lui). Da, am coincis câteva ore (n.r.: el cu Sofia). Chiar s-au înţeles bine. Biancăi îi plac copiii, n-ar avea de ce să nu se înţeleagă. (…). E prea devreme (n.r. să facă un copil)”, a declarat Alex Bodi în cadrul emisiunii “Star Matinal”.

Citește și: Declarația tranșantă făcută de Denisa Tănase, după ce logodnicul său a fost filmat împreună cu Bianca Drăguşanu: “Nu cred că au motive să se vadă și…”

Bianca Drăgușanu împreună cu iubitul ei și una dintre fiicele pe care acesta le are cu fosta soție.

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, dar au divorțat

Citește și: BIANCA DRĂGUŞANU A VORBIT DESPRE VIAŢA INTIMĂ ALĂTURI DE VICTOR SLAV: „EU AM NIŞTE FANTEZII…”

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectroului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, din păcate, ei au divorţat.
Ulterior, ei şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Bianca Drăgușanu i-a dăruit o fiică lui Victor Slav. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Ea are și un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, astfel că nu mai prezentă emisiunea “Te vreau lângă mine”. Ea a fost înlocuită de Andreea Mantea.
La scurt timp după ce a pus punct relației cu britanicul milionar Tristan Tate, fosta prezentatoare și-a găsit fericirea în brațele afaceristului Alex Bodi.
Citește și...