Declarația tranșantă făcută de Denisa Tănase, după ce logodnicul său a fost filmat împreună cu Bianca Drăguşanu: “Nu cred că au motive să se vadă și…”

Publicat: 06/12/2018 | 11:03

La nicio zi de când au fost publicate imagini de la întânirea pe care logodnicul ei, Mircea Brânzei, a avut-o cu Bianca Drăgușanu, Denisa Tănase a făcut câteva declarații tranșante. Toate astea deși, inițial, jumătatea de la “Bambi” a spus că nu își dorește să comenteze subiectul, fiind vizibil deranjată de această situație.

Invitată în platoul late night-show-ului XNS de la Antena 1, Denisa Tănase de la “Bambi” a vorbit despre momentul în care a primit inelul de logodnă, după ce Mircea Brânzei i-a pus marea întrebare. Când în discuție a fost inserat subiectul despre întâlnirea de gradul zero dintre partenerul ei de viață și Bianca Drăgușanu, frumoasa artistă parcă a luat foc! Ea a spus imediat că nu vrea să comenteze acest subiect și… la un moment dat, ea a subliniat că cei doi nu au motive să se vadă. Vă reamintim că fosta prezentatoare este imaginea clinicii de frumusețe pe care logodnicul Denisei Tănase o are în Capitală.

Nu vreau să vorbesc despre asta. Îi mulţumesc Lui Dumnezeu că lucrurile sunt bune. Nu e cazul să căutăm unde nu e cazul. Da, am primit inelul. Nu cred că au motive să se vadă, a declarat Denisa Tănase în cadrul emisiunii “Xtra Night Show”.

Trupa “Bambi” a lansat în urmă cu câteva zile clipul sigle-ului “Desculți”. Luna trecută, Denisa și sora ei, Raluca Tănase, au filmat videoclipul senzațional pentru piesa “Desculți” și de pe platourile de filmare, au publicat o poză, care i-a cucerit pe fani. Imaginea a fost însoțită de mesajul: “#Desculți, dar fericiți! Fericirea și iubirea nu țin cont de bunurile materiale și se manifestă la fel, indiferent de etnie. Mai sunt doar două zile și ne vom putea bucura împreună de noul videoclip❤️”.

Denisa Tănase, cerută de soție într-un cadru de poveste

Denisa Tănase și Mircea Brânzei au fost într-o croazieră de vis, iar printre locurile în care au poposit se numără Madagascar și Mauritius. Într-una din zilele petrecute departe de România, cântăreața a fost cerută de soție de tânărul afacerist. Cei doi și-au dorit ca logodna să fie secretă, însă, unii dintre prietenii lor i-au dat de gol pe rețelele de socializare. Denisa Tănase și Mircea Brânzei formează un cuplu de mai bine de un an.

Citește și: Denisa Tănase a anunțat că vrea să devină mamă! “Îmi doresc o fetiță”

Denisa Tănase și logodnicul ei, Mircea Brânzei, într-una dintre destinațiile exotice pe care le-au vizitat recent. Sursa foto: Facebook
Citește și...