Lovitură de teatru. Cu cine era Răzvan Ciobanu în mașina morții

Publicat: 29/04/2019 | 09:06

În noaptea de duminică spre luni, creatorul Răzvan Ciobanu a murit într-un cumplit accident de circulație, în localitatea Săcele, județul Constanța. Pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum – așa cum reiese din primele informații -, Răzvan Ciobanu a pierdut controlul mașinii și a ieșit în decor, lovindu-se de un copac.

Inițial, s-a crezut că Răzvan Ciobanu mai era cu cineva în mașină atunci când s-a produs tragedia, însă polițiștii ajunși la fața locului au ajuns la concluzia că fostul creator de modă era singur în mașină.

Citește și: Răzvan Ciobanu a murit într-un cumplit accident rutier în această dimineață. Toate detaliile aici

„A fost un accident rutier grav, la ieșire din localitatea Săcele spre Năvodari, pe DN 22 B. Este o autoaccidentare, pe fondul neadaptarii vitezei. Un bărbat de 43 de ani, a condus un autoturism, a părăsit partea carosabilă și a acroșat copaci dintr-un stufăriș. Conducătorul auto a fost găsit decedat”, au anunțat reprezentanții Poliției Constanța.

Accidentul a fost sesizat în jurul orei 7.00 dimineața, la ieșire din localitatea Săcele spre Năvodari, DJ 226. Echipajul medicalal Serviciului de Ambulanță l-a găsit pe conducătorul auto, un bărbat de 43 de ani, decedat. Surse din anchetă spun că la volanul mașinii era creatorul de modă Răzvan Ciobanu. Acesta era singur în mașină când s-a produs accidentul.

Citește și: Primele imagini cu accidentul în care a murit Răzvan Ciobanu

 

Citește și...