Lovitura de teatru in cazul politistului spulberat de Abdulah Atas. Ucigasul turc scapa de puscarie?

Publicat: 01/10/2015 | 00:51

Turcul Abdulah Atas apeleaza la fel de fel de tertipuri avocatesti pentru a scapa de inchisoare, dupa ce a omorat in mod intentionat un politist. CANCAN.ro a aflat ce a spus milionarul despre noaptea in care a distrus doua vieti.

La inceputul lunii august, dupa o seara de pomina, udata din plin cu alcool, milionarul turc Abdulah Atas s-a urcat la volanul masinii personale si a plecat din club, spre casa. In zona Pipera, un echipaj de politie i-a facut semn sa traga pe dreapta. Omul de afaceri nu a oprit, motiv pentru care politistul de serviciu, Gheorghe Ionescu, s-a asezat in mijlocul bulevardului, cerandu-i sa opreasca.

 

gheorghe ionescu

 

De aceasta data, Abdulah Atas nu numai ca nu a oprit, dar a si apasat pedala de acceleratie si l-a lovit din plin de ofiter, tarandu-l pe capota pentru cateva minute. Politistul Ionescu a ajuns la spital in stare critica, iar dupa doua saptamani a incetat din viata.

 


Isi bate joc de judecatori!

 

politist ionescu gheorghe

 

 

Afaceristul turc a fost arestat inca din acea seara, iar analizele au relevat faptul ca era intr-o stare avansata de ebrietate. Barbatul se afla si acum in arest preventiv si apeleaza la fel de fel de tertipuri avocatesti pentru a scapa de ani grei de inchisoare. CANCAN.ro a aflat ce are de gand sa faca Abdulah Atas: „Groaznic ce se intampla. Avocatii au cerut ca turcului sa i se faca un control oftalmologic. Ei sustin ca barbatul are probleme de vedere si ca nu a intrat in mod intentionat in politist, ci pur si simplu nu l-a vazut. Atas mai spune ca zona in care a avut loc accidentul, vizibilitatea este scazuta pentru ca nu exista o iluminare buna. Insa, aceasta ipoteza nu va sta in picioare in fata anchetatorilor, pentru ca el nu are cum sa explice faptul ca a mai condus ca un nebun cateva minute, cu victima lui pe capota. De asemenea, camerele de supraveghere care au filmat scena, nu lasa loc de interpretari. Politistul nici macar nu se afla pe traiectoria exacta a omului de afaceri. Cand i s-a cerut sa traga pe dreapta, el a tras de volan, indreptand botul masinii spre organul de politie, apoi a accelerat si l-a lovit in plin. Pana acum, el nu a schitat nici macar o urma de regret pentru fapta sa”, a declarat o sursa din cadrul politiei, pentru CANCAN.ro.

 

<

politist ionescu gheorghe

 

 

Ar putea sa scape de inchisoare!

 

Avocatii lui Abdulah Atas cer schimbarea incadrarii de la omor calificat la omor din culpa.

 

abdullah atas

 

Daca instanta va decide sa accepte aceasta cere, criminalul ar putea primi inchisoare cu suspendare. Sotia politistului decedat a cerut daune morale de un milion de euro.

 

C.B
 

Citește și...