Lovitură de teatru la Antena 1! Va mai exista sau nu sezonul 6 de la Insula Iubirii? Anunțul făcut astăzi

Publicat: 29/09/2019 | 13:51
Lovitură de teatru la Antena 1! Va mai exista sau nu sezonul 6 de la Insula Iubirii? Anunțul făcut astăzi

Lovitură de teatru la Antena 1! S-a speculat, în ultima vreme, că sezonul 2019 al emisiunii ”Insula Iubirii” va însemna și sfârșitul show-ului. Fanii au fost consternați, însă informațiile apărute în media transmiteau că audiențele înregistrate au scăzut dramatic.

“Nu se mai face Insula Iubirii, filmările s-au sistat. Oricum nu se dădeau bani mulți participanților; se câștigau câteva sute de euro pentru trei săptămâni de stat acolo, iar stresul era foarte mare, căci se filma de dimineață de la ora 7 și până noaptea târziu la 2-3, abia aveai timp să te odihnești cât de cât”, a dezvăluit, la un moment dat, o sursă din echipa de producție a emisiunii. (Mai multe detalii AICI)

Iată că ispita George a oferit informații extraordinare despre viitorul emisiunii, iar fanii pot răsufla ușurați. Urmează și sezonul 6 al show-ului de mare succes.

„Sincer să fiu, da! Îmi este dor de Insulă. O să se facă şi sezonul 6. Sincer, cred că m-aş mai duce. Pentru experienţă! Este o provocare! Cine vrea să se înscrie la Insula Iubirii, s-ar putea să se facă un casting cât mai curând şi pentru ispite, şi pentru concurenţi. Eu mi-aş dori să vină concurenţi cât mai de calitate, cupluri cât mai de calitate ca să fie o provocare pentru toate ispitele”,a dezvăluit ispita George în platoul emisiunii Star Matinal de Weekend.

Citește și...