Lovitură de teatru la „Insula Iubirii”. Telespectatorii Antena 1 au avut un șoc aseară: „Gata!”

Publicat: 23/07/2019 | 10:51

Veste șoc la ”Insula Iubirii” de la Antena 1. Unul dintre participanții la show a luat o hotărâre tranșantă, numai că ”evenimentele” se desfășoară complet neașteptat. Firește, atunci când apare o ”ruptură” există reproșuri și acuze reciproce, fiecare parte susținându-și punctul de vedere, numai că acum a fost vorba despre o… surpriză de proporții.

Ispita Andy este cel care a transmis că ar fi mai ”nimerită” o despărțire ”amiabilă”, fiind de părere că este nevoie de un șoc pentru Geanina, așteptând de la ea ”inițiativă”. Și-o dorea mult mai stăpână pe situație, numai că nu a fost așa.

„M-am gândit că ar fi mai bine să ne despărţim. Dacă se poate, într-un mod amiabil. Mi-ar plăcea să văd că acest şoc schimbă ceva în ea. S-o văd că are iniţiativă, să o văd mai hotărâtă, stăpână pe situaţie. Sper că acest lucru o îi va ajuta evoluţia”, a mărturisit Andy. Cât despre Geanina, ea a oferit un răspuns în doar trei cuvinte: ”Cum vrei tu…”

”Știi în ce te bagi?”

Totuși, reacția Denisei a fost o adevărată surpriză pentru toată lumea. Chiar a ”filozofat” pe această temă, aducându-i aminte Geaninei că, la început, i-a pus o întrebare fermă.

”Scuză-mă că râd, dar îmi vine să râd! Asta e! Ce a fost, a fost. Ţii minte ce ţi-am zis eu la început: Ştii în ce te bagi? Fii atentă cum îmi bate inima! Îmi transmiţi starea asta!”, i-a spus ea Geaninei după ce a aflat vestea.

Citește și...