Lovitură de teatru pe piața media! Ce se întâmplă cu Pro TV

Publicat: 15/08/2019 | 10:23
Lovitură de teatru pe piața media! Ce se întâmplă cu Pro TV

Lovitură de teatru pe piața media! Central European Media Enterprises (CME) este compania care deține postul de televiziune Pro TV, iar în luna iunie a acestui an s-a discutat despre preluarea acestei companii de către grupul Discovery.

Totuși, ultimele informații apărute în mass-media duc la concluzia că Discovery n-ar mai fi interesat de preluarea companiei care deține Pro TV. Conform paginademedia.ro, singurul cumpărător rămas în joc ar fi un miliardar ceh, Petr Kellner, și grupul său de investiții PPF.

O sursă care și-a păstrat anonimatul a declarat site-ului Hlidaci că Petr Kellner – cel care controlează fondul de investiții PPF – este interesat de achiziția Nova TV, liderul pieței din Cehia. Este interesat nu doar de Nova, ci de întreaga companie CME. Sursa este descrisă ca „un fost manager de la Nova TV”, a scris în iunie CEETV.

Vedeta Pro TV Oana Andoni a recunoscut că este însărcinată

Oana Andoni nu a fost luată prin surprindere de această veste deoarece atât ea cât și soțul ei își doreau ca familia lor să se mărească. Prezentatoarea TV trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei și abia așteapă să-și țină fetița la piept.

„Nu pot să spun că această veste ne-a luat prin surprindere pentru că atât noi, părinţii, cât şi bunicii ne-am dorit ca familia noastră să se mărească. Iar Erica, fetiţa noastră, este cea mai încântată! Ea ne tot întreba de ce nu are o surioară, insista aproape zilnic cu acest subiect şi acum este foarte curioasă cum o să arate cea mică, îi spune deja poveşti şi de-abia aşteaptă să o cunoască. În octombrie vom fi binecuvântaţi cu încă o minune în viaţa noastră şi ne pregătim cu drag pentru venirea ei pe lume. O aşteptăm cu nerăbdare”, a declarat Oana Andoni.

Citește și...