Lovitura in familia lui Radu Mazare. Mama lui este implicata in…

Publicat: 05/08/2015 | 00:58
Lovitura in familia lui Radu Mazare. Mama lui este implicata in…

Desi a iesit din lumina reflectoarelor odata cu demisia de la Primaria municipiului Constanta, Radu Mazare ramane in atentia publica. Si daca nu o face el personal, lucrul acesta se intampla prin rudele sale.

Mama fostului primar, Radu Mazare.
Mama fostului primar, Radu Mazare.

De exemplu, mama sa, a fost realeasa adminitrator al unei importante societati de la malul marii. Recent, actionarii SC APV Media Turism SA au aprobat bilanţul contabil şi contul de profit şi pierderi pe anul 2014 al firmei, asta dupa ce s-a pus în discuţie un raport al administratorului şi al comisiei de cenzori privind analiza situaţiei financiar-contabile pe anul precedent. Mandatul lui Victoria Gabriela Mazăre a expirat, iar actionarii au decis sa-i reinoiasca contractul cu inca 4 ani.

CITESTI SI:

Libertatea nu a fost niciodata mai dulce! Radu Mazare, in actiune! Cum a sarbatorit fostul primar eliberarea din arest!

L-a pus la munca pe Vanghelie! Radu Mazare il “antreneaza” dupa gratii pe primarul suspendat al Sectorului 5

Radu Mazare impreuna cu mama sa la vot.
Radu Mazare impreuna cu mama sa la vot.

Firma unde mama lui Radu Mazare are calitatea de administrator a fost înregistrată în anul 2003 şi, conform documentelor de la Oficiul Registrului Comertului are sediul social în municipiul Constanţa, zona Căpitănie, vila Marina. Acelasi document arata ca firma are un capital social subscris de 90.000 de lei, compus din 1.000 de acţiuni, valoarea uneia fiind de 90 de lei. Cine sunt asociatii? Printre acestia se regasesc Victoria Gabriela Mazăre,care deţine 20 de acţiuni (2% din capitalul social), Mihai Mazăre cu 950 de acţiuni (95% din capitalul social), la care se adaugă o listă de acţionari, ce deţin împreună 30 de acţiuni (3% din capitalul social). Cifra de afaceri din 2014 a fost de 265.794 de lei cu un profit net de 9.263 de lei.


O.P.

Citește și...