Lovitură pentru Kanal D! Teo Trandafir va prezenta o nouă emisiune?!

Publicat: 02/02/2019 | 09:31

Kanal D pregătește încă o surpriză ”adversarilor”, iar vârful de lance nu poate fi decât… Teo Trandafir. De câteva săptămâni, Teo adaugă în dreptul fiecărei postări de pe Instagram o mențiune care ne determină să anticipăm că telespectatorilor… li se pregătește ceva.

Teo este o vedetă în adevăratul înțeles al cuvântului, iar emisiunile prezentate de ea se bucură de audiențe uriașe. Firește, încă o emisiune a cărei gazădă să fie Teo Trandafir nu poate însemna decât audiență crescută, iar șefii de la Kanal D cunosc, cu siguranță, această rețetă a succesului. Teo scrie #oaltăviață lângă fotografiile sau clipurile pe care le postează pe pagina de Instagram, ceea ce ne poate duce cu gândul la titlul unei noi emisiuni – ”O altă viață”.

Dacă ipoteza va deveni realitate, atunci ne putem aștepta, cu certitudine, la o nouă lovitură dată de Kanal D. Teo Trandafir știe să facă audiență, iar o emisiune în plus nu poate însemna decât… audiență în plus.

O nouă emisiune marca Teo Trandafir la Kanal D?

Citește și: TEO TRANDAFIR, LA UN PAS DE MOARTE! ”ÎMI DORESC CEVA BRUSC!”

La începutul anului, Teo Trandafir a anunțat că începe… o altă viață!

Teo Trandafir este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV. La final de an, vedeta a postat – pe Instagram – un filmuleț în care apare alături de persoanele dragi din viața ei.

În dreptul clipului, aceasta a scris și un mesaj emoționant, anunțând că… începe o altă viață.

“Vă mulțumesc, cu emoție, cu iubire, iar dacă nu va regăsiți aici, înseamnă doar că am avut împreună un an neîncăpător… #newthingstocome #prietenidragi #oaltaviata #maizambimsinoi #multumescpentrutot, a scris Teo Trandafir în dreptul filmulețului. Iată că ipoteza unei noi emisiuni care să facă audiență la Kanal D nu este absolut deloc hazardată.

Citește și: TEO TRANDAFIR SE CĂSĂTOREȘTE? CINE A DAT-O DE GOL PRINTR-O SIMPLĂ URARE DE CRĂCIUN

Citește și...