Lovitură pentru Leo de la Strehaia! Ce i-a transmis Anca, prima soție, de Paște. “Nu vrea!”

Publicat: 23/04/2020 | 10:06

Leo de la Strehaia a organizat, în prima zi de Paște, o petrecere de lux, de unde nu a lipsit Anca, prima lui soție. La un moment dat, “Prințul Țiganilor” și-a luat inima în dinți și i-a cerut femeii să mai acorde o șansă relației lor.  A primit, din păcate pentru el, un răspuns negativ.

VEZI AICI: “PRINȚUL ȚIGANILOR” SE PRIVATIZEAZĂ ÎN PLINĂ CRIZĂ. A SPONSORIZAT-O PE FOSTA SOȚIE, IAR ACTUALA A LUAT FOC…

Potrivit wowbiz.ro, fără niciun fel de jenă, având în vedere că se afla în casa lui, Anca l-a refuzat pe Leo, transmițându-i că între ei nu ma există cale de împăcare. Ulterior, femeia a continuat să petreacă și să se întrețină cu persoanele prezente.

La eveniment, Anca de la Strehaia a venit îmbrăcată cu naframa în cap și cu fusta specifică etniei din care face parte, semn clar că a renunțat, odată cu trecerea anilor, la ideea de a fi o divă.

Anca mea nu vrea să ne împăcăm, chiar dacă îi făceam și emisiune, îi luam mașină, îi dădeam tot ce dorea. M-am sfătuit cu mama, cu Patroana, și cu sora mea, și am decis însă să merg mai departe și să fac un castiong pentru o femeie care să fie nevasta mea. Așa că, pe canalul meu oficial de youtube, asta voi face acum, voi face casting, voi aduce doritoarele să stea cu mine și cu familia mea câteva săptămâni și să vedem dacă se califică”, a spus, trist, Leo de la Strehaia.

CITEȘTE ȘI: NORA LUI LEO DE LA STREHAIA A FOST POZATĂ GOALĂ-PUȘCĂ LA SOLAR, IAR NOI AM PUS MÂNA PE FOTOGRAFII!

Și-a pus silicoane după despărțirea de Leo

În urmă cu cinci ani, Anca a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-l readuce în viața ei pe Leo. A slăbit enorm, și-a schimbat stilul vestimentar, și-a mărit buzele, și-a pus chiar și silicoane. Însă, “Prințul Țiganilor” nu s-a întors la mama copiilor lui, în ciuda eforturile depuse de femeie. Acum, de Paște, a venit rândul ei să-l refuze!

NU RATA: SEXY-DANSATOAREA CARE L-A FĂCUT BUNIC PE LEO DE LA STREHAIA A FOST IUBITA UNUI CELEBRU MANELIST