Lovitură pentru Pro TV! Ce se întâmplă cu serialul Vlad. Există sau nu sezonul 2

Publicat: 19/07/2019 | 11:01

Lovitură neașteptată primită de șefii de la Pro TV, în urmă cu câteva ore! Ulterior, a fost făcut un anunț oficial în legătură cu serialul “Vlad”, despre care s-a spus că au început filmările pentru al doilea sezon. 

Citește și: Serialul Vlad de la Pro TV s-a terminat mai prost decât Urzeala Tronurilor. Fanii sunt revoltați

Lovitură pentru Pro TV! Ce se întâmplă cu serialul “Vlad”

E oficial! Sezonul cu numărul 2 al serialului “Vlad” va fi realizat (și) cu bani de la Guvern, relatează paginademedia.ro. Și asta după ce cererea Pro TV de finanțare pentru noul sezon a fost aprobată de Comisia Națională de Prognoză, cea care administrează schema de ajutor de stat privind sprijinirea industriei cinematografice. Conform informațiilor publicate în urmă cu câteva ore pe site-ul instituției, Pro TV va primi 4,2 milioane de lei (aproape un milion de euro). Suma reprezintă 35% din bugetul producției și este apropiată de cea cerută inițial de postul de televiziune: 5,4 milioane de lei.

Citește și: Profită de ofertă verii la Telekom: Samsung + abonament = voucher Blue Air 100 EURO

Din datele publicate pe site-ul Comisiei de Prognoză, oficialii de la Pro TV au mai cerut un ajutor de stat pentru serialul “Profu’”, pe care îl are în pregătire. Pentru acest proiect, reprezentanții cunoscutului post de televiziune au solicitat pe 10 iulie suma de 2,2 milioane de lei. Potrivit sursei citată mai sus, cererea pentru “Profu’” este, momentan, în analiză.

Citește și: Ia-ți un telefon Samsung cu abonament și primești un voucher Blue Air 

Poți obține un rol în serialul “Vlad”

Câțiva dintre membrii echipei serialului “Vlad”, în frunte cu regizorul Jesus del Cerro, caută oameni pentru un rol special de figuraţie în sezonul al doilea. Castingul se încheie duminică, 21 iulie, la ora 18:99. Informaţii despre modul de desfăşurare găseşti AICI. Vă reamintim că în episodul 13 din primul sezon al serialului-fenomen de la Pro TV, Leo a aflat tot adevărul de la Cezar, iar Eliza și Vlad Pop au fost filmați în timp ce se sărutau în plină stradă.

Citește și: La Telekom ai și telefon, și bani de avion!

Serialul “Vlad” și filmul “Profu’” – asemănări

Atât “Vlad”, cât și “Profu’” nu sunt seriale originale românești, ci licențe cumpărate de la alți producători. Primul este după scenariul serialului turcesc Ezel (este o producție realizată aproape “în oglindă” după Ezel), iar al doilea film are la bază o idee nemțească. Conform informațiilor făcute publice de jurnaliștii de la paginademedia.ro, “Profu’” va fi realizat după scenariul unei producții germane, Der Lehrer.

Citește și...