Lovitura primită de Pro Tv de la Antena 1! Vedeta lor participă la Asia Express

Autor: Maria H.
Publicat: 09/10/2019 | 15:41

Asia Express continuă! Reprezentanții Antenei 1 au anunțat că al treilea sezon al reality show-ului va purta numele Drumul Comorilor și se va desfășura în Filipine și Taiwan. În scurt timp, vor începe fimările, iar numele celor care vor concura pentru premiul de 30.000 de euro au început deja să se afle.

După modelul primelor două sezoane, concurenții vor fi fie rude de sânge, fie prieteni la cataramă sau iubiți. Concurenții care pornesc pe Drumul Comorilor vor avea de respectat aceleași reguli: au la dispoziție un dolar pe zi, trebuie să își găsească singuri mâncare, cazare și transport, să treacă peste barierele culturale, peste cele lingvistice, să iasă din zona de confort și să își depășească limitele fizice și psihice

Anul acesta, ar fi bătut deja palma cu Antena 1 Nico. Aceasta o aduce în emisiune pe fiica sa, Alexandra, în timp ce bloggerița Alina Ceaușan va fi însoțită de prietena ei cea mai bună, Carmen Grebenișan. Mai mult, se pare că și Alex Velea se va despărți, pentru o perioadă, de Antonia și de cei doi copii ai lor, pentru a porni în marea aventură asiatică, iar partener de drum i-ar fi Mario Fresh.

Marea surpriză este că o fostă vedetă PRO TV ar fi semnat cu rivalii de la Antenă. Este vorba despre Răzvan Fodor. Fostul solist a fost ani buni la cârma emisiunii „MasterChef”, iar înainte de asta, a prezentat „Vorbeşte lumea” alături de Vica, Nadine și Sore.

Pe lângă Răzvan Fodor, iată că s-ar fi înhămat la această competiție și make-up artistul Alexandru Aabagiu, Maria Buză, dar și cuplul Speak-Ștefania.

Dacă vorbim de gazda emisiunii, ei bine pe micile ecrane ne întâmpină tot frumoasa Gina Pistol, însă de această dată în compania lui Oase, câștigătorul sezonului trecut. El va fi co prezentatorul show-ului.

Citește și...