Lovitură sub centură pentru Pro TV! Fostul jurat de Vocea României semnează cu Antena 1

Publicat: 24/01/2020 | 09:33

Lovitură sub centură pentru șefii de la Pro TV! Unul dintre foștii jurați de la “Vocea României” este pe cale să semneze cu oficialii de la Antena 1. Alături de acesta, în discuții pentru emisiunea prezentată de Dan Negru este și Ștefan Bănică Junior.

Loradana Groza, ofertată de șefii de la Antena 1

Loredana Groza și Ștefan Bănică poartă discuții intense cu oficialii de la Antena 1, după ce li s-a propus să facă parte din juriul show-ului “Next Star”, moderat de Dan Negru. În timp ce îndrăgitul cântăreț face parte de ani buni din marea familie de la Antena 1… Loredana a petrecut multă vreme în frumoasa familie a trustului concurent. Excentrica artistă a ocupat sezoane bune scaunul de jurat la “Vocea României”, iar la începutul anului trecut, ea a făcut parte din proiectul muzical “Cântă acum cu mine” – show-ul a avut parte de un juriu format din 100 de artiști. Din păcate, audiențele emisiunii prezentate de Cabral nu au fost unele fericite, astfel că emisiunea a fost scoasă din grila de la Pro TV, iar Loredana s-a dedicat mai mult carierei sale.

Citește și: Loredana Groza a comis-o din nou! A apărut fără sutien într-un parc din India

“Loredana negociază pentru juriul «Next Star». Și ea, și Ștefan Bănică jr. Amândoi sunt în cărți pentru emisiune. Rămâne de văzut dacă se vor înțelege, la negocieri, și dacă vor bate palma”, au declarat surse din cadrul postului de televiziune Antena 1, relatează libertatea.ro.

Acum… rămâne de văzut dacă Loredana Groza și Ștefan Bănică Jr. vor spune: “Da!” provocării de a face parte din juriul de la “Next Star” – una dintre cele mai longevive emisiuni de la Antena 1, care înregistrează audiențe foarte bune.

Citește și: Se vinde scump! Câți bani cere pentru un concert Ștefan Bănică Jr.

Loredana Groza, primul spectacol în India

Aflată în India de câteva zile, Loredana Groza a bifat ieri premieră după premieră. Celebra cântăreață româncă a susținut seara trecută primul spectacol în țara contrastelor și a cântat pentru prima dată muzică clasică indiană, pe care a început să o studieze de doar câteva zile după cum chiar ea a mărturisit.

“Gata pentru primul meu concert în #India #Mysore în fața unui public internațional, cântand muzică clasică indiană #carnaticmusic pe care am început să o studiez doar de câteva zile? cu minunatul cântăreâ&profesor #RaghuRama”, a scris Loredana Groza pe rețelele de socializare înainte să performeze în fața publicului de peste hotare.

Citește și: Amalia Năstase, cu decolteu obraznic la fel ca Loredana Groza. Cine a purtat cu mai mult stil rochia provocatoare

Loredana Groza a făcut un duet alături de cunoscutul artist Raghu Rama și au interpretat împreună un cântec scris în secolul al XV-lea de poetul Narsinh Mehta. Versurile au fost în limba gujarati – o limbă indo-ariană nativă din statul Gujarat din India.

#Vaishnava Jana To is a Hindu bhajan, written in the 15th century by the poet Narsinh Mehta in the Gujarati language. The poem speaks about the life, ideals and mentality of a Vaishnava jana. Language: Old GujaratiLyricist: Narsinh MehtaGenre: BhajanComposers: Narsinh Mehta, Sai KarthikPerformed with #RaghuRama_____ #Agurida❌❌Cumpara bilete de pe iaBilet.rohttps://bit.ly/35GQG9X#indianclasicalmusic #indianart #vaishnava #aguridaxxshow #live #karnataka #southindia #carnatic #guarati

Publicată de Loredana Groza pe Joi, 23 ianuarie 2020

Citește și...