Se vinde scump! Câți bani cere pentru un concert Ștefan Bănică Jr.

Publicat: 15/11/2019 | 13:47
Se vinde scump! Câți bani cere pentru un concert Ștefan Bănică Jr.

Delia, Inna, Loredana Groza, Smiley, dar și Ștefan Bănică Jr. se numără printre vedetele de la noi care se vând scump! Juratul de la “X Factor” cere o sumă uriașă celor care își doresc să îl asculte în cadrul unui concert impresionant. Celebrul artist se pregătește intens pentru spectacolele pe care și le-a programat până la finalul acestui an, dar, mai ales, pentru tradiționalul concert de la Sala Palatului – luna viitoare va aniversa aici 18 ani de spectacole de Crăciun.

Citește și: Ștefan Bănică, mărturii sfâșietoare despre tatăl său mort. Puțini știu că actorul Răzvan Bănică e nepotul său. Ce a spus despre el

Câți bani cere pentru un concert Ștefan Bănică Jr.

După o viață petrecută pe scenă cântând sau jucând în piese de teatru sau filme, Ștefan Bănică Jr. nu acceptă să susțină concerte pe bani puțini. Cei care își doresc ca fiul regretatului actor Ștefan Bănică să fie prezent la o nuntă sau la un botez trebuie să scoată din conturile bancare între 8.000 şi 10.000€. Desigur, prețul variază în funcţie de locaţie, program şi alte detalii care țin de spectacol, relatează spynews.ro.

Citește și: Câţi bani au primit Oana Sârbu şi Ştefan Bănică Jr. pentru rolurile din Liceenii

Conform oficialilor de la Ministerul de Finanţe, firma lui Ștefan Bănică Junior, “Mabel Concert SRL”, a întregistrat în 2018 un profit dublu faţă de cel din anul anterior. Este vorba despre suma de 611.116 lei. Perioada de glorie a îndrăgitului cântăreț a fost între anii 2008 şi 2012. În acea perioadă, firma lui a înregistrat un profit net pe an de 2 milioane de lei.

Citește și: Ștefan Bănică, dezvăluiri surprinzătoare despre cei trei copii! Ce profesie și-a ales fiul lui care are 17 ani

Totuși, cea mai bună investiţie este… de Crăciun. Ştefan Bănică Jr. a susţinut mai mult 50 de concerte cu ocazia sărbătorilor de iarnă, cu peste 300.000 de spectatori. Un bilet la concertele de Crăciun de la Sala Palatului din București poate să coste și 200 de lei.

Citește și...