LPF mută Liga 1 în mediul virtual!

Autor:
Publicat: 15/04/2020 | 14:56
LPF mută Liga 1 în mediul virtual!

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) va organiza, în perioada 16 aprilie – 6 mai, o competiție de FIFA 20.


Cele mai variate tipuri de pronosticuri, precum și super cotele zilei, le găsiți pe www.pariuri1x2.ro.

La provocarea lansată de LPF vor participa gameri profesionisti aleși de cele 14 cluburi din Liga 1. În perioada menționată, va fi programată în zilele de joi, vineri, sâmbătă și duminică, câte o etapă de fotbal virtual pe zi.

„Scopul acestui proiect este acela de a rămâne aproape de iubitorii fotbalului românesc, de fanii Ligii 1, în această perioadă atât de dificilă pentru noi toți, dar și de a sprijini partenerii fotbalului profesionist și, implicit, cluburile Ligii 1. Astfel, fotbalul virtual întinde o mână de ajutor fotbalului real, intr-un timp in care solidaritatea e mai importantă ca niciodată. Competiția va oferi posibilitatea fiecărui club de a folosi propria infrastructură de ticketing pentru a strânge bani în sprijinul comunității  locale, spitalelor, celor atât de greu încercați în aceste zile”, se arată într-un comunicat postat pe site-ul Ligii Profesioniste de Fotbal.

După cum bine știți și FRF a mutat Cupa României în mediul virtual. FRF a anunțat pe site-ul oficial că în perioata 27 aprilie- 6 mai, toate cluburile din Liga 1 vor participa la Cupa României de fotbal virtual FIFA 20. Competiţia începe pe 27 aprilie şi va avea finala pe 6 mai. În faza I vor juca 12 echipe, FC Viitorul şi Universitatea Craiova fiind deja calificate în faza II-a, cea a sferturilor de finală, din postura de câştigătoare ale ultimelor două ediţii de Cupa României. Partidele se dispută pe sistemul cel mai bun din trei meciuri, pe platforma PS4, iar toate echipele vor avea aceeaşi valoare a jucătorilor în joc, rating mediu de 85.

Dacă în competiția virtuală a LPF vor participa doar gameri profesioniștii în „eCupa României” organizată de FRF cluburile din Liga 1 vor arunca în luptă proprii jucători, printre cei nominalizați numîrându-se Bilel Omrani de la CFR Cluj sau Valentin Mihăilă de la Universitatea Craiova.