Luana Ibacka a inceput anul cu scandal! S-a certat cu receptionera unui hotel pentru ca nu a vrut sa plateasca serviciile oferite!

Publicat: 05/01/2013 | 22:17
Luana Ibacka a inceput anul cu scandal! S-a certat cu receptionera unui hotel pentru ca nu a vrut sa plateasca serviciile oferite!

Luana Ibacka a petrecut Revelionul la un complex hotelier din Băile 1 Mai, staţiune situată în Bihor, lângă Băile Felix. La sosire, a solicitat mai multe proceduri pentru relaxare şi îngrijire corporală, pe care nu s-a trezit insa sa le faca.

Pentru a intra in noul an complet refacuta, Luana a completat cam tot formularul de servicii oferite: de la împachetări cu ciocolată şi parafină, pana la capsulă feng shui sau drenaj limfatic. 

luana ibacka

  Cum procedurile se fac cu programare, iar unele sunt dis-de-dimineaţă, vedeta a „sărit” peste câteva şedinţe, din simplul motiv ca nu s-a trezit. A avut însă surpriza să le găsească la plecare, trecute pe nota de plată. 

hotel perla bihor

Receptionera i-a explicat ca ar fi trebuit sa anunte ca nu le onoreaza, ca sa fie scutita de plata lor. Iritată, vedeta Prima TV a făcut un adevărat scandal, acuzând-o pe receptionera că o pune să plătească servicii de care nu a beneficiat. Toata scena a fost urmarita de mai multi clienti din hotel, care urmareau „live” prestatia prezentoarei tv.

Alexandru M. Dancu
 

Citește și...