Lucian Goian are India la picioare » Ex-dinamovistul inclus în echipa sezonului 2019-2020!

Autor:
Publicat: 13/04/2020 | 12:05
Lucian Goian are India la picioare » Ex-dinamovistul inclus în echipa sezonului 2019-2020!

La puțin timp după ce a fost votat de fani drept cel mai bun fundaș al sezonului, Lucian Goian a fost inclus în echipa ideală a sezonului 2019-2020 al Super Ligii indiene de fotbal. De notat ar fi că echipa sezonului a fost alcătuită de suporteri.

Component al formației Chennaiyin FC, Lucian Goian a prins „11” ideal al sezonului alături are de alți trei coechipieri, ceilalţi trei fiind mijlocaşii brazilian Rafael Crivellaro, indianul Anirudh Thapa şi atacantul lituanian Nerijus Valskis.

Component al formației Chennaiyin FC cu care a semnat în vara anului trecut și al cărui căpitan este, Lucian Goian s-a impus cu 28,7 % din voturi, urmat de Eli Sabia cu 25,7%, Prabir Das- 24,4% şi Mourtada Fall- 21,2%.

Lucian Goian, fotbalist care în trecut a eovluat printre altele pentru Dinamo București, CFR Cluj, Ceahlăul Piatra Neaț sau Astra, a declarat că suporterii formației sale sunt printre cei mai frumoși din prima ligă de fotbal a Indiei.

„Fanii lui Chennai sunt printre cei mai frumoşi din India. Susţin echipa indiferent de rezultat şi creează o atmosferă fantastic”, a declarat Lucian Goian, fundașul formației Chennaiyin FC.

În vârstă de 37 de ani, Lucian Goian  a mai jucat în liga indiană la Mumbai City FC între 2016-2019, având în acest timp și o scurtă experiență în Australia la Perth Glory. Potirvit datelor statistice, Lucian Goian a reușit în acest sezon 228 de deposedări şi 30 de blocaje. Alături de Lucian Goian, la Chennaiyin FC a mai jucat un român, mijlocaşul Dragoş Firţulescu.