Lui Ruby i-a luat foc terasa noii sale locuințe! A scos din buzunar 200.000 de EURO cash

Publicat: 09/03/2019 | 12:29
Lui Ruby i-a luat foc terasa noii sale locuințe! A scos din buzunar 200.000 de EURO cash

Lui Ruby i-a luat foc terasa noii sale locuințe! Artista trece printr-o perioadă în care ghinionul se ține scai de ea. Nu cu multă vreme în urmă, ea se plângea că muncitorii au lăsat-o baltă, iar zilele trecute doar un noroc a făcut ca noua ei locuinţă să nu se transforme în scrum.

Terasa apartamentului în care urmează să se mute a luat foc. „Nu pot să cred cum a ars terasa!”, a declarat artista la Antena Stars. În urmă cu un an, Ruby şi-a luat cu banii jos un apartament de 200.000 €, nefinisat, pentru a-l amenaja aşa cum îşi doreşte.

Lui Ruby i-a luat foc terasa

„Mi-am luat casă, bucuraţi-vă pentru mine! Bunica mea e fericită”, spunea atunci vedeta. Însă lucrările continuă şi acum, iar Ruby se va putea muta în noua casă în scurt timp. „Mai am încă o săptămână până când îmi voi îndeplini visul 100%. Casa mea e pe trei niveluri, nu foarte mari, dar drăguţe”, a mai spus Ruby.

Invitată în platoul de la “’Neatza cu Răzvan şi Dani”, Ruby a făcut public anunțul potrivit căruia, ea a reușit să își cumpere o casă. Locuința a fost achiziționată cu bani cash, iar alături de ea se bucură enorm și bunica sa, pe care o iubește foarte mult. Cântăreața are o relație specială cu bunica ei.

„Mi-am luat casă, bucurați-vă pentru mine. Sunt așa de fericită, încă nu realizez. Și bunica mea e fericită, pentru că zicea mereu să nu mai dăm banii pe chirie, pentru că noi nu suntem din București. Am semnat actele acum două zile, n-am făcut credit, este cea mai tare chestie care se putea întâmplă. Acum trebuie să mă duc la parchet…”, a declarat Ruby la “’Neatza cu Răzvan şi Dani”.

Citește și...