Luiza din Caracal trăiește?! Bunicul Luizei a vorbit cu ea, azi-noapte. Ce SMS a primit

Publicat: 30/09/2019 | 13:12
Luiza din Caracal trăiește?! Bunicul Luizei a vorbit cu ea, azi-noapte. Ce SMS a primit

Bunicul Luizei Melencu nu crede că nepoata sa a fost ucisă de Gheorghe Dincă, ”Monstrul din Caracal”, deși acesta a declarat în fața anchetatorilor că a sechestrat-o și apoi a omorât-o. În emisiunea ”Sinteza Zilei”, bunicul Luizei a dezvăluit că a primit mai multe mesaje pe telefonul mobil, iar respectivele SMS-uri sunt trimise de pe telefonul nepoatei sale.

Au trecut aproape șase luni de la dispariția Luizei Melencu, iar bunicul fetei a declarat că mesajele pe care le-a primit pe telefonul mobil au sosit în diferite zile și la diferite ore. Numai că, atunci când a încercat să apeleze numărul Luizei, telefonul acesteia era, de fiecare dată, închis. Conform celor declarate de bărbat, telefonul Luizei Melencu ar fi fost reperat în zona Arad – informația fiind aflată din presă, nu de la anchetatori -, iar în zona respectivă ar locui chiar unul dintre fiii lui Gheorghe Dincă. Însă, spune bunicul Luizei, nu are o confirmare oficială din partea autorităților.

Acele mesaje sunt din diferite zile, diferite ore. Apare acolo pe bandă ‘Luiza’, numărul de telefon și ora la care sunt emise aceste mesaje. Azi noapte (n. red. – duminică noapte) am primit ultimul mesaj”, a spus bunicul fetei, la „Sinteza zilei”, conform Antena 3.

”S-a zis că e la Arad, dar nu s-a făcut nimic

Mama Luizei Melencu a afirmat, duminică, faptul că telefonul fetei a fost din nou activ în urmă cu o seară. Femeia a mai spus că dispozitivul mobil a fost localizat la Arad, unde locuiește și fiul lui Gheorghe Dincă.

Exact cum s-a spus și cu luni în urmă: , ceva de genul acesta. Nu știu prea multe că nu l-am întrebat, dar exact ce mesaje primea și prima dată. Telefonul a fost localizat la Arad, dar nu s-a făcut deloc această investigație. S-a zis că e la Arad, dar nu s-a făcut nimic“, a declarat Monica Melencu, în emisiunea Ediția Specială moderată de Berta Popescu.

Citește și...