Luiza din Caracal trăiește?! Telefonul fetei răpite de Gheorghe Dincă a fost folosit la ora 00:56

Publicat: 16/08/2019 | 07:44
Luiza din Caracal trăiește?! Telefonul fetei răpite de Gheorghe Dincă a fost folosit la ora 00:56

Gheorghe Dincă a declarat în fața anchetatorilor că le-a ucis pe cele două adolescente, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. Însă, până acum, nu au fost descoperite probe din care să reiasă că și Luiza Melencu este o victimă a criminalului din Caracal. Mai mult, acesta a spus că a aruncat telefonul Luizei într-un lan de floarea soarelui, numai că aparatul nu a fost găsit în urma căutărilor.

Lovitură de teatru! În noaptea de miercuri spre joi, la ora 00:56, telefonul Luizei Melencu a fost activ, o prietenă de-a ei anunțând familia că a existat activitate în grupul de WhatsApp din care făcea parte și adolescenta dispărută în urmă cu 4 luni.

„A sunat o prietenă a Luizei. Avea şi un cont pe WhatsApp şi până acum a fost activ contul, iar de aseară, de la ora 1,00, i-a şters contul. (n. red. – ceea ce înseamnă că Luiza Melencu a fost scoasă din grupul de WhatsApp) Iarăşi e ceva ciudat, pentru că ei n-au găsit… Avea două cartele, una de Romtelecom, şi mai avea o cartelă de Orange, pare-mi-se. Azi-noapte, ne-au alertat nişte colege de-ale ei. Au zis, domnule, cum… Înseamnă că telefonul l-a folosit cineva, s-a folosit de el, şi începând de azi, de la ora 1.00 nu mai e activ. Am dat telefon procurorului de la Craiova, că ne-a lăsat cineva un telefon, şi am dat telefon acolo şi au luat legătura cu fata asta“, a declarat bunicul Luizei Melencu, conform adevărul.ro.

În astfel de condiții, este evident că telefonul Luizei Melencu se află în posesia cuiva, iar declarația lui Gheorghe Dincă – din care reieșea că telefonul a fost aruncat în lanul de floarea soarelui – poate fi considerată o altă minciună a criminalului. Rămân, totuși, întrebări care își așteaptă răspunsurile. În posesia cui se află telefonul Luizei Melencu? Cum a intrat respectiva persoană în posesia telefonului? De ce a declarat criminalul din Caracal că a aruncat telefonul în lanul de floarea soarelui? Este vorba despre un complice al lui Gheorghe Dincă?

„Pe WhatsApp n-am sunat-o niciodată (n.red. – din 14 aprilie), am sunat pe numărul ei, dar era închis. Eu cred că este la cineva telefonul ei. Sau cartela“, a mai spus prietena fetei, conform sursei citate.

 

Citește și...