„Luiza e moartă”. Anunț oficial făcut în cazul Caracal

Publicat: 28/10/2019 | 08:50

Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă, a făcut anunțul oficial: Luiza este moartă! El a susținut, la Antena 3, că există probe în dosar, în acest sens.

”Gheorghe Dincă are regrete și plânge, se gândește și la familiile victimelor și la familia lui. El a început să conștientizeze la un moment dat. Eu cred că a fost o problemă și pentru faptul că nu și-a luat medicamentele care trebuia. (CITEȘTE ȘI: LOVITURĂ PRIMITĂ DE GHEORGHE DINCĂ ÎN ÎNCHISOARE. CE A SPUS SOȚIA ”MONSTRULUI DIN CARACAL”)

Probele care dovedesc că Luiza e moartă există în sine. Există și probe tehnico-științifice. Expertizele INML care arată anumite lucruri cu titlu științific. Nu e vorba decât de declarațiile lui. În ceea ce o privește pe Alexandra, cunoașteți situația. În ceea ce o privește pe Luiza, există fragmente osoase de natură umană care au fost trimise la FBI. Așteptăm acum expertiza. E clar că nu există a treia victimă. Există doar două victime. (NU RATA: ARETE, PRESUPUSUL COMPLICE AL LUI GHEORGHE DINCĂ A RUPT TĂCEREA. “SĂ FĂCUT LEGĂTURA CĂ…”)

El a fost cooperant de când am intrat eu în dosar, chiar înainte”, a declarat Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă.

Gheorghe Dincă regretă faptele făcute

Gheorghe Dincă regretă crimele pe care a spus că le-a comis și plânge în penitenciar deoarece conștientizează gravitatea faptelor sale, a anunțat avocatul său, Claudiu Lascoschi. FBI încă nu a trimis în România analiza rămășițelor din pădurea din Caracal.

„Este adevărat, are regrete și plânge. Se gândește și la familiile victimelor, și la familia lui, la tot ceea ce a cauzat prin ce a făcut. El a început să conștientizeze la un anumit moment. El a avut și o problemă ca urmare a faptului că nu și-a luat medicamentele pe care trebuia să le ia și este posibil ca și din acest motiv să se fi ajuns în această situație în ce privește evenimentele acestea tragice”, a declarat Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă, la Antena3.

Apărătorul din oficiu al lui Dincă mai spune că, în ceea ce privește datele din dosar privind-o pe Alexandra, lucrurile sunt deja clare.

„Nu este vorba numai de declarațiile lui Gheorghe Dincă. În ceea ce o privește pe Luiza, există fragmente osoase de natură umană care au fost trimise la FBI. (…) Nici nu există o a treia victimă. Există doar două victime”, a mai spus Lascoschi. (NU RATA: ACUM S-A AFLAT! CÂTE FETE A UCIS, DE FAPT GHEORGHE DINCĂ)

Rezultatele analizei rămășițelor din pădurea din Caracal, trimise in SUA la FBI, nu au ajuns încă la anchetatorii din România, mai spune avocatul.

Gheorghe Dincă a fost arestat după ce a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu. La domiciliul acestuia au fost găsite rămășițe umane despre care INML a precizat, în urma analizelor, că sunt ale Alexandrei.

Rămășițele găsite în liziera pădurii din Caracal, despre care Dincă spune că sunt ale Luizei, au fost trimise în SUA pentru a fi analizate de FBI.

Citește și...