Luiza Melencu a fost sărbătorită, vineri, de Sfinții Mihail și Gavril, în lipsă. Familia a cântat cu ochii în lacrimi ”La mulți ani!”

Autor: A.N.
Publicat: 08/11/2019 | 17:23

Momente triste în familia Luizei Melencu, una dintre presupusele victime ale lui Gheorghe Dincă. Fata dispărută de 7 luni, care poartă și numele Mihaela, a fost sărbătorită, vineri, de Sfinții Mihail și Gavril, în lipsă.

Rudele au pregătit un tort și au invitat la Radomir, în casa unde adolescenta a locuit până în luna aprilie, când a dispărut fără urmă, prieteni și colegi de-ai Luizei. Cu ochii în lacrimi, toți au cântat „ La mulți ani!”.

Rudele tinerei sunt convinse că aceasta trăiește și o așteaptă să se întoarcă acasă.

„Mi-e greu să cred că nu e lângă noi. Asta își dorea cel mai mult. Să sperăm că de acolo de unde este face tot posibilul să scape. Dumnezeu o va ajuta! Sper ca instituțiile statului să-și facă datoria după aceste schimbări, nu numai cereri, numai funcții…Nu vrem decât să aflăm adevărul și să ne dea fata înapoi. Atât”, a declarat Monica Melencu, mama Luizei Melencu.

Luiza Melencu a dispărut în luna aprilie, din Caracal. Ultima dată ea a fost văzută urcându-se într-o mașină de ocazie. Ulterior, după ce o altă adolescentă din zonă, Alexandra Măceșeanu, a fost dată dispărută, ancheta deschisă a condus la Gheorghe Dincă, un bărbat din Caracal care făcea taximetrie ilegal. Acesta a mărturist că le-a omorât pe cele două fete. Ancheta în acest caz este încă în desfășurare.

Citește și...