Lumea artistică din România, în lacrimi: „Un om deosebit de fain… Drum bun printre stele!”

Publicat: 12/02/2018 | 13:58
Lumea artistică din România, în lacrimi: „Un om deosebit de fain… Drum bun printre stele!”

Lumea artiştilor din România este din nou în doliu. Astăzi ne-a părăsit un alt scriitor valoros. La scurt timp după ce s-a aflat de decesul regretatului artist, pe reţelele de socializare au început să apară mesaje emoţionante în memoria lui.

Potrivit presei locale, poetul George L. Nimigeanu a murit în cursul dimineţii de azi. Scriitorul avea 80 de ani.

„Dumnezeu să-l odihnească în pace”, „Mi-a fost profesor. Un om deosebit de fain. Dumnezeu sĂ-l ierte şi să îl odihnească în pace.„, „Drum bun printre stele, dragul meu coleg! Dumnezeu să-ţi dea odihnă veşnică în împărăţia Sa cea cerească! sunt trei dintre mesajele apărute pe Internet după moartea regretatului artist.

Poetul George L. Nimigeanu s-a născut 3 ianuarie 1938, in comuna Tereblecea, in fostul judet Radauti al Romaniei Mari, actualmente pe teritoriul Ucrainei. George L. Nimigeanu si-a facut debutul literar in „Tribuna Sibiului”, 3 august 1968, si a avut peste 20 de volume publicate. Pentru activitatea sa si performante culturale deosebite in domeniul literar, care au contribuit la intarirea prestigiului orasului nostru, in 17 noiembrie 2008 a fost declarat „Cetatean de Onoare” al Municipiului Medias.

Citește și...